Tofas Team

Tam Versiyon: Bor madeni yaglar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar aracima bor yagi katmak istiyorum motor performansi nasil olur kullananlar bilgi verebilirmi
Ben evvela Motor Silk marka koydum daha sonra Bor Power kullandım, Motor Silki tavsiye ederim aracın ilk çalışmadaki yağsızlığını götürür yağı daha akışkan bir hale getirip sürtünmeyi azaltır motorun daha sessiz ve sağlıklı çalışmasını sağlar ancak çok fazlada birşey beklememek lazım yakıt konusunda vesaire, ürünü aldığınızda aracın yağını komple değiştirmenizi tavsiye ederim daha iyi verim alabilmek için, daha sonra ürünün kutusunu iyice çalkalayıp kesinlikle motor sıcakken koyunuz kullanım talimatı bu şekilde çünkü .
Bor madeni tasiyan urunlerden en iyisi nnt bor power bence eski taunusumda ve simdiki şahinimde kullandim cok faidesini gordum ses azalmasi rahat calisma rolamti dengelemesi performans artisi hatta jontam yanmisti hatta haslanmisti usta bana gomlekler nasil cizilmedi cok merak ediyorum demisti bor kullandigimi soylemistim..
Bor yağını bitik motorlara koyuyolar. Eğer çok fazla derecede motor bitik değilse işe yariyor. Bitik motora da bi nebze rahatlatiyor. Aksi taktirde sağlıklı motora katılmasını pek sağlıklı bulmuyorum ben.