Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleyküm arkdaşlar aracım 95 şahin s son zamanlarda bu sıkıntı ile uğraşmaktayım aracımı akşam bırakıp sabah çalıştırmak için bindiğimde kontağı açıyorum arkdan tüp tankından tık ses geliyor ve marşa bastığımda almıyor. Biraz zaman geçtikten sonra gaz düğmesinde turuncu ışık yanmaya baslıyor ve tekrar o ışık yanınca bastıgımda çalısıyor bazen seyir halinde iken o ışık sönüyor ve arac stop ediyor tekliyor her bindiğimde bu eziyeti çekiyorum yardım.
Çalışmadığı an kaputu açıp lpg beyninin fişini geri çekip takmayı dene beyini açmıyor olabilir anahtar
Bir de lpg anahtarını ortaya al marş esnasında gaza çekip dene bakalım
Birde öyle deneyeyim teşekkür ederim ilginiz için

Mustafa bey bir konu daha var ön kapı kolunu değiştiricem bu konuda arama yaptım sizin daha önceki konunuz çıktı fakat resimleri görüntüleyemiyorum.
Bir de  tüp beynine röle taktır bu sayede araç daha çabuk marş alır....
Acil yardim. Vs gibi konu basliklari ile konu açmak yasak. Konu başlığı konu ile alakali olmali acizane hatirlatmak istedim [Resim: smile.png]

Role şart

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabahları benimkide tekte çalışmıyor kontağı açıyorum gaz göstergesindeki turuncu ışık sönünce kapatıyorum 3 kere bu şekilde yaptıktan sonra tek marşta çalışıyor dene istersen seninkide aynı olabilir.
(03.08.2016, 12:09)06AK635 yazdı: [ -> ]Birde öyle deneyeyim teşekkür ederim ilginiz için

Mustafa bey bir konu daha var ön kapı kolunu değiştiricem bu konuda arama yaptım sizin daha önceki konunuz çıktı fakat resimleri görüntüleyemiyorum.

http://www.tofasteam.com/konu-dis-kapi-k...i-on-18494 Resimler sağlam :ok