Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg Değişimi Yaprak Mikser
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Arkadaşlar

Benim aracımda marini marka Lpg var 10 yılı geçti. Aracımın vize süresi de geçti ve tank değişimi gerektiği için tüm sistemi değiştireyim dedim. daha önce sizlere sormuştum tavsiye olarak lavato önermiştiniz. Az evvel izmir bayilerini aradım hepsi farklı fiyat verdi 700 TL ile 875 TL arası fiyatlar veriyorlar. En son Ege bölge distribütörü ile görüştüm taksitli 750 TL dedi ardından yaprak mikser taktırmak istediğimi söyledim. Konuştuğum yetkili personeline sordu hatta personel ile telefonda görüştüm. Görüştüğüm kişi elinde yaprak mikser olmadığını ve tavsiye etmediğini kendisinde de doğan model araç olduğunu ve yaprak mikser takınca otomatik jiklenin iptal olduğunu ve sağlıklı olmadığını ardından yaprak mikseri söktüğünü söyledi.

Açıkcası bana biraz tuhaf geldi belki de uğraşmak istemiyorlar Başka bir bayi ile görüştüm normal 700 yaprak mikser ile 775 TL fiyat verdi ama bu tarz birşeyden bahsetmedi.

Sizler ne düşünüyorsunuz yaprak mikser kullanan yada kullanmış arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
Abicim takamıyorlar ayarlayamıyorlar tırı vırı ediyorlar jikle mikle iptal olmuyor o parça ilk çıktığında takıldı benim araca 2003ten beri duruyor üzerinde jiklemde yerinde benzin lpg ikisinde de sorunsuz çalışıyor sen bunu kime sorsan böyle diyorlar zaten el becerinle kendin takacaksın onu basit bir işlem sen ses etme taktır lpg kitini onu çıkar aradan yaprak mikser kolay iş
Yaprak mikseri kendin de takabilirsin. Hic biri tavsiye etmiyor guya ama takmak istemediklerinden ugrasmak istemediklerinden. Gayette etkili oluyor. Biz kendimiz taktik verim de aldik. Sen de kendin takabilirsin.

Pardon siz demeliydim yasinizi gormedim kusura bakmayin.
Benim aracimda var cimenden almistim cok guzel menmunum gayette performansı iyi
Bende takmak istiyorum bundan karburatoru sokup temizlemek istiyorum sokmusken yaprak mikser takiyim diyorum bunun montajinda farki yok sanirustte biri usttakiliyo bistakiliyot alttan tek biriun karburkarburatosokmek ama otomatik jikle iptal oluyo felan yazilmis mustafada karsi cikmis gerek yok diyerek neden iptal oluyo karburator yukseldigi islem gormesi gereken biyer varmi
Senin aracının karbüratörüyle konu sahibinin ve benim bahsettiğim karbüratör aynı değilki slx karbüratörde sorun olmuyor diye biliyorum
Cevaplarınız için Çok teşekkür ederim

Öncelikle Mehmet Arkadaşım (bordosl) resmiyete gerek yok biz bir aileyiz yaş farkı sorun değil samimi olmak daha iyidir.

Mustafa (Falcon47) sende yaprak mikser var sanırım. Ben kendim de takarım ama hangi bölüm e takılacak onu bilmiyorum. En alt manifolt a mı takmam gerekiyor bilgi verirsen sevinirim.
[Resim: attachment.php?aid=2200]

Montajı kolay anlatırım gerekirse üstte duruşu görülüyor açıkca karbüratörün tam ortasında duruyor
Ben araca taktırırsam ne gibi faydaları olur ?
@yigitasker İe tofaşlarda olmuyor bu olay sizin karbüratör tipi farklı
Sayfalar: 1 2 3