Tofas Team

Tam Versiyon: Araç doluyken ve yokusta pısıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar geçen gün hararet 130 u gördü sonra fan bozulmus degistirdim yendien elektrik cektim vs vs düzeldi fan çalışması. Fakat araçta 2 kişiden fazla bindiği zaman çekişten düşüyor yokuş çıkarken çekiş düşüyor neden olabilir. Conta yanmış olabilir mi ?
(23.07.2016, 14:02)kursad.616 yazdı: [ -> ]Arkadaslar geçen gün hararet 130 u gördü sonra fan bozulmus degistirdim yendien elektrik cektim vs vs düzeldi fan çalışması. Fakat araçta 2 kişiden fazla bindiği zaman çekişten düşüyor yokuş çıkarken çekiş düşüyor neden olabilir. Conta yanmış olabilir mi ?

Sanırım üst kapak contanız yanmış 130 derece demek suyun kaynama noktasını 30 derece çoktan aşmış olmanız ve ibrenizin çoktan dibe vurmuş devirecek vaziyette olmuştur.

Conta yanmasının belirtilerinden başlıcası zaten çekiş düşüklüğüdür.
İkinci olarak ufaktan duman başlangıcı yakıtta ani artış ve hararetin yüksek seyretmesi

En kolay anlama yöntemi ise : genleşme kabındaki suya bak.Eğer suyun rengiı sarımtırak gibi  renge dönme ve köpüklenme kabarcık gibi var ise conta yanmıştır.

Kapak contası çelik 40 lira.İşçilik 300 lira.Sökülmüşken egzos manifolt contası ve külbürtör yag kapak contalarıda değişir.Sibop ayarıda yapılır.500 lira gibi maliyet söz konusu işin durumuna göre

Geçmiş olması dileğimle kazasız belasız cezasız iyi sürüşler
Yag kapagini acinca tahin varmi tahin Smile

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
conta yanmissa birde buhar gibi duman atar egsozdan benimkide yanmisti ordan biliyorum yag kapagini acinca benim kapakta boyle tahin gibi birsey oluyo motorcum köpük o birsey olmaz ondan dedi tahin rengi dedigin sey omu ?
Evet benim conta yandığında o vardi
Conta yapildiktan sonra gitti ama bende o

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tanidik ustayi aradim 250 300 arasina hallederiz abim getir kapakti subap ti hallederiz bakalım dedi
Fiyat nasıl

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi