Tofas Team

Tam Versiyon: a 101 aktüel ürünler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Termostan bizde var çok işe yarıyor kışın yatar yazın bagajda gezer :ok arkadaşım avm den çakmakliga takılandan almış geçen yıldi galiba taktık dalyana gittik çakmaklik ateş gibi oluyordu ara ara söküp takmistik kendine hayrı yok gibiydi kapağında pelteir var.

(21.07.2016, 12:34)huricane yazdı: [ -> ]Arkadaşlar benden size tavsiye bulasmayın böyle şeylere. Filler tepindi olan cimlere oldu.
Kendinizi kişisel olarak donatin işte o zaman vatanimizi kurtarmış oluruz.

Düşünün şimdi zamanında eğitim sistemine önem verilmeyerek ve gerekli denetim yapilmamasinin ağır sonuclarini ödüyoruz. Hepsi aynı tarladan bunların. Sistem boşluk tanımaz hiç bir zaman.

Bakın her insan vücudunda kanser hücresi vardır ama aktif değildir. Bunları aktif eden şeyler basit olarak alkol sigara dengesiz yaşam vs. Ülkemizdeki durumda budur özetle. Bu hücrelerin uyanip aktif hale gelmemesi için yapilacak şeyler belliydi.

İnşallah bu durum bizim sakalimizi kesmistir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağzın bal yesin abi. Yıllardır abi kardeş, etle tırnak gibiydiler öküz öldü ortaklık şimdi bitti kanlı bıçaklı oldular ortada masumlar harcanıyor.
Konuyu siyasete çevirmeyin tereddütsüz banlarım misal birisi gitti şimdiden
Kusura bakmayın arkadaşlar ben kendi fikrimi söylemiştim ama bu kadar uzayacagini düşünemedim yönetimden de özür dilerim.


bu alet çok daha işe yarar pet şişeden elektrikli süpürge
Süpürgesi 5 para etmez boşuna para vermeyin
Abi eniyisi bu roventanin halı yıkamali quadro 4*4 leri var çok iyidir onlar ama sıcakta uzun çalışırsa motorunu eline alırsınız süpürgenin

SS70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2