Tofas Team

Tam Versiyon: Rolanti sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
2 haftadir arabaya ellemedim dun calistirdim yikadim sonra eve donmek uzere calistirdim ve rolanti cok dusuk calisti ha stop etti edecek gibi.bikac defa gaz verdim duzelmedi sonra akuden ya da lpg beyninden cit cit ses geldi korktum tam kontagi kapatacakken kendi kendine rolanti normal hale geldi ilk kez yapti bunu sizce neden olabilir ?1 ay icinde 3 fakli yerden gaz aldim bundan olabilir mi acaba ?
Yakıtla kalitesi vb ile ilgili olduğunu zannetmiyorum lpg kesicilerinin soketleri gevşemis falan olabilir tam temas etmez kesik kesik yakıt gider o da tekletmistir bi kontrol et istersen. (platinli olsa buji kabloları ıslanmistir o yüzden teklemeli çalışırdi derdim)
(19.07.2016, 02:26)ersın124 yazdı: [ -> ]Yakıtla kalitesi vb ile ilgili olduğunu zannetmiyorum lpg kesicilerinin soketleri gevşemis falan olabilir tam temas etmez kesik kesik yakıt gider o da tekletmistir bi kontrol et istersen. (platinli olsa buji kabloları ıslanmistir o yüzden teklemeli çalışırdi derdim)

Bide arabam gaz yememeye basladi. Beyin yeni ama gaz beyinde bir sorun var galiba
O zaman taktirdigin lpgciye göstermede yarar var beyinin belli bi rodaj süresi var yeni olduğu için belki ayarı yenileyince düzelebilir.