Tofas Team

Tam Versiyon: Ruhsat gelmedi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Oncelikle herkese iyi geceler diliyorum arkadaslar. Aracımı alalı 1 ayı geçti fakat ruhsatım gelmedi geçici ruhsatta 15 gun sonra adresinize gonderilecektir diyor bayramdan once aradim trafik tescili bayramdan sonra gonderilir dediler fakat hala yok ruhsatim. Gecici ruhsatin da suresi doldu artik 1 ayı gectigi icin herhangi bir cevirmede sorun yaşar miyim ? Veya ne yapmam gerekir bu durumda ?
İyi geceler. Kendin sigortayi yaptırıp ardından emniyetten ruhsatı çıkartabilirdin kendin gidip almazsan gönderiyorlar hem de gönderim bedeli ödüyorsun kaç para ise artık.Bana kalırsa pazartesi emniyette gidip sor daha basip göndermemislerse hemen çıkartirsin.
Arac benim uzerime olmadigi icin sigorta yaptirdiktan sonra gitme sansim olmadi yani gitsem de bana vermezler. Gonderim ucreti onemli degil 5-10 tl birsey zaten ben burdan emniyete gitsem daha cok masraf yapicam. Pazartesi arayip sorayim en iyisi basilmamissa henuz gidip alayim ruhsat sahibiyle birlikte. Benim korkum cevirmede araci baglamalari.
benimki 15 günde felan gelmişti adresime ptt arayıp bizzat teslim edecek yanına kimligin mutlaka olsun sorabilir belli olmaz 5 tl alıyorlar teslime geldiginde seni ararlar acaba ters giden bişylermi var bi sor olmassa ne diyecekler şimdiye gelmesi gerekiyordu.
Ben de simdiye gelir diye bekliyordum ama muhtemelen daha basmadilar bile ruhsati. Yarin arayip ogrenecegim
bende gittim  aldım emniyetten eve gelmedi 1 aya yakın ama araç sahibi olcak diye biliyorum araç sahibide ya baban ya abindir genelde gitsin sabah alsın getirsin 10 dakika..
Bugün emniyete gittim kargoya verildigi soylendi yarin kesin gelirmiş
az daha bekle gelmezse evinin yakınındakı ptt subesıne geri dönuyor ordan alabılırsın.benim ruhsat tescil tarıhınden itibaren 18. gunde gelmıştı eve Smile
Yarim saat once geldi artik icim rahat Smile
hadi hayırlı olsun Smile
Sayfalar: 1 2