Tofas Team

Tam Versiyon: Oval tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar, 91 kartala on kapilara oval hoparlor takicam biraz kaba olacak ama denemeye degecegine inaniyorum wibe kompenatlardan verim alamadim neyse ne marka alsam net ve güçlü bir ses alirim?
Amfi ile beslenecek amfi jamesson 1500 watt gri...
(12.07.2016, 17:39)mosfet35 yazdı: [ -> ]Selam arkadaşlar, 91 kartala on kapilara oval hoparlor takicam biraz kaba olacak ama denemeye degecegine inaniyorum wibe kompenatlardan verim alamadim neyse ne marka alsam net ve güçlü bir ses alirim?
Amfi ile beslenecek amfi jamesson 1500 watt gri...

dostum pıoneer in son serisi 6995s tavsiye ederim yıkım  [Resim: smile.png]
6995s 600 watt bende var kullanıyorum ses güzel ama biraz önlerde nasıl duracak bilemiyorum biz mid dahi takasımız gelmiyor kaba kaçacak diye oval bi acaip durar kapıda. [Resim: D.gif]
Bende 400 watt pioneer vardı ilk aldığımda ön kapıda. Jbl mid tak daha iyi. Anfi ayarlarıyla illaki her ikisi de eşit ses verebiliyor. Oval ayrıca ön kapılara ağır geliyor.
Evet arkadaşlar çok dndirik durcak farkındayım lakin seyir halinde iken cami açınca randimanli ses alamiyorum zirilti geliyor net ses almiyorum norrmalde bende wlbe slick modeli var dediğim gibi net ses alamıyorum, halen daha ikilemedeyim kararsızım napcam bilmiyorum... cam acma koluda biraz sıkıntılı olacak ama napayım bilmiyorum, oval koydugum zaman daha geniş konikli olduğu için biraz daha bas agirlikli tok ses alabilirimndiye düşünüyorum? ?????? Ne dersiniz ne yapayim arkadaşlar? ??
piyasada yaptığım uzun araştırmalar sonucunda elimde bulunan wibe ler alacağım jbl kompenatlardan daha iyi olduğunu anladım ve oval lerden vazgeçip 16 cm lik wibe kompenatlara son bir şans daha vereceğim arkadaşlar...