Tofas Team

Tam Versiyon: Ruhsat değişimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar

Bir sorum olacak benim aracı muayeneye sokacağım ancak araba babamın üzerine bir de muayene yaprağı doldu. Sorum şu babam olmadan ben gitsem trafik de yaprağı değiştirebilir miyim? Bir diğer soru da bi arkadaş vizeye gitti vizedekiler ruhsat seri no sunda D TOFAŞ yazması gerekiyor demiş onlar da trafik'den değiştirmişler 80 TL almışlar bu işlemi de babam olmadan ben yapabilir miyim?

Yardımlarınız için teşekkür ederim
kardeş sadece muyane olsa herkes gidebilir farketmez ama bildigim benim yaprakta yer yoksa bittiyse ruhsat sahibi yada vekaletnamesi olan kişi  tam ne için olacagı açıkça yazılması isteniyor araç sahibi gitse bence daha iyi olur beraber gidin ugraşmayın...
ruhsat sahibi gidecek benımde ablamın üstüneydi ben gittim olmadı o geldi
Merhaba abi bi ara vizede şase numarası problem olmustu ruhsatta ve aracın üzerinde sadece sayılar yazıyordu boyanirken baştaki 'tofaş 124a' yi kapatmislar herneyse neyse zımparayla açıldı vize yapıldı. ruhsata eklenmesi icin şoförler odasindan ek 1 yada 2 kağıt doldurulup trafiğe gidilecekti fakat ruhsat babamin üzerine olduğu için yenileyememiştim kendisi gelince trafikten yeni ruhsati cikartti.
Birde şöyle bir durum olmuştu traktörün vizeyi yaptırırken pc de koltuk sayısı 2 gozukuyormus ruhsat sahibi babam olduğu için kendisi trafikten duzelttirmesi gerekiyormuş şansımı denemek için gidip memurla konusup beni kirmayip duzeltmisti.
Hatirladigim kadarıyla baban vefat etmişti abi (allah rahmet eylesin) vizeyi kendin(sayfa dolu olsa bile yapiliyorsa eğer) yaptirip şoförler odasında ek 1 yada 2 hangisi oluyorsa hatırlamıyorum doldurulup, trafikten yeni ruhsat çıkartmak için ilgili mahkemeden Veraset ilami çıkarılmasi vs...çetrefilli mevzu diğer mirasçılar sana notere gidip vekalet versin yada devretsin 1 kişi uğraşsın bu prosedürlerle abi allah kolaylık versin.