Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı dışardan açılmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar sol ön kapım arabayı aldığımdan beri zaman zaman tutukluk yapıyordu kilit acılmasına rağmen kapı açılmıyordu şu an ise hiç açılmıyor zorlamayla kapıyı ittirerek kolu kaldırdığımda nadiren açılıyor ama içerden açarken hiç bir sorun yok. Sorun nerede olabilir bana dış kapı kolunda gibi geldi ama daha önce sanayideki ustama sorduğumda kilittendir dedi. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim ve bana maliyeti ne olur tahminen bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim bütün arkadaşlara.
aynı sorunu bende yaşadım bu konuyu incelersen faydası dokunur
en önce kapı kolunun içindeki tırnağa bibak babamın arabadada varaynı sorun tırnak pilastik oldudu için çatlıyo oyüzden esneme yapıyo bikaçkere başima geldi.
Sekman kırıktır su kırmızı olan

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merkezi kilit motoru tam kaldıramıyor dili ondan kaynaklanıyor döşemeyi söktüğünde görürsün orda ki parça kırıktır
Erayna marka yan sanayi kol taktılarsa asılsanda açılmıyor malesef mita marka al tak rahat edersin
Sorun kendiliğinden çözüldü gibi şu an için arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Arabayı yıkadıktan sonra yaşamıştım bu sorunu sanırım onunla alakalı bir durum. Bir ara kapı kolunu değiştirsem iyi olacak anlaşılan.
(08.07.2016, 19:46)Falcon417 yazdı: [ -> ]Erayna marka yan sanayi kol taktılarsa asılsanda açılmıyor malesef mita marka al tak rahat edersin
Konuyu dağıtmadan sorayım Big Grin elimde 4 tane opar kapı kolu var sıfır. içinde hem Tofaş hemde köşesinde erayna yazıyor sıkıntılımı bunlar şimdi ?
@sahinci48 Erayna marka takarsın bi süre sonra ön kapıları recep ivedik gibi zorlaman gerekir kapı senin kapın olduğun için bizce sorun yok  :haha
istersen takabilirsin benim gibi 24 saat geçmeden sökersin, mita tak keyfine bak.