Tofas Team

Tam Versiyon: lüx stopu şeffaf stopa çevirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır online değilim iş yoğunluğu nedeniyle fakat boş durmak yok.Yeni çıkan farsanın şeffaf stoplarına merak sarmaya başlamıştım fakat çifti 100 lira olmasından dolayı çok geliyordu.Bende elimde 2 milimlik şeffaf plexilerden yapmaya karar verdim aşağıdaki resim arka sis olan kısım şeffaf plexi olan bendeki camın o kısıma göre kesilip tutturulduğu kısımdır farkı anlamak için diğer beyaz yerlere bakın stopun orjinal camları buğulu biraz fakat koyacağım cam şeffaf olduğu için arkadan geleni ışık çok rahatsız edermi ? Bir de sarı yanacak malum kırmızı ampul olmadığı için.Plexileride park fren kısmı ve sislerin olduğu yere yapmak istiyorum geri vitesle sinyal kendinden şeffaf camlı olduğu için.Sizce öneriler fikirleri bekliyorum..

Sisler sönükken
[Resim: X4878k.jpg]
Lambalar açıkken
[Resim: QM8E8Z.jpg]

Buda paint terk Big Grin Bittikten sonra olacak görüntü.
[Resim: bbZAZb.jpg]
İnce bi film çekersen o farkta ortadan kalkar heralde abi
Çok güzel bi çalışma ben hoşgeldin abi bu arada  Smile
farsanın böyle bir stop 'u oldugunu bilmiyordum ben eser lüx kullanıyorum güzel aydınlatıyor yazın güneşte dahi belli oluyor verdigin sinyal o yönden problem olmuyor fazla. :ok
(29.06.2016, 20:54)berkan74 yazdı: [ -> ]Çok güzel bi çalışma ben hoşgeldin abi bu arada  Smile

Hoşbulduk kardeşim sağolasın Wink

(29.06.2016, 21:12)exsantric yazdı: [ -> ]farsanın böyle bir stop 'u oldugunu bilmiyordum ben eser lüx kullanıyorum güzel aydınlatıyor yazın güneşte dahi belli oluyor verdigin sinyal o yönden problem olmuyor fazla. :ok 

Resimlerdekilerde şuan eser lüx olan stoplar bende memnunum da işte şeffaf stop merağını kendi el emeğimle yapmak istiyorum. Smile Bu arada düzeltiyorum günsanın sanırım stoplar. 
[Resim: 97319208535008952392.jpg]
Stoplarin şeffaf camlari pleksinin yanında sarimtirak durabilir tayyibin soyledigi gibi açık siyah folyo kamufle eder. göz almayi da arka sisler herdaim açık durursa arkadaki sürücüyü rahatsız edebilir Blush 21w ampul yerine 5w takarsan o zaman problem olmaz.