Tofas Team

Tam Versiyon: 2016 Model Murat 124
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
:haha  hiç güleceğim yoktu  :haha :haha :haha  shopun da bu kadarı ki 124 hikayesi başlı başına bi uydurmaca  spıder modeli evet ıtalyada sınırlı sayıda üretiliyor bu doğru Smile  Tofaşın ana yan sanayisinde proje grubunda görev yapıyorum  ÆGEA projesi sedan,Hatchback(TİPO) projesi çıktı son olarak Station wagon çıktı çıkacak anlayacağınız bir süre proje yok bir sonra ki proje farklı ortalama 3 yılı buluyor bu zaman içersinde makyajlı kasa gelirse gelir  Smile  Saygılar.

aha buda sw kasa  Wink
[Resim: egea_sw.png]
bence yavaş yavaş fiat bu işi öğreniyor chreysler i satın alınca bu dahada çok ortaya çıktı
Tefaşın genel müdürü Smile

Ancak öyle bir firma kururlarsa olur zaten...TEFAŞ...
Kalan proje bence Punto serisinin yeni kasası olabilir.
Ama şöylede bir gerçek var. Fiat araç üretiyor rakiplerine göre fiyat performans olarak gayet güzel donanım olarak bakıldığında bir çok donanımı diğer markalarda opsiyonel alıyorsunuz ama Fiat'ta bu standart olarak geliyor.

Tek sıkıntısı ortalama 5-6  yıl aynı aracı üretiyor sonra hep yeni bir model çıkıyor piyasaya.Tutarlılığı sağlayamıyor bu anlamda. Gerçek şu ki Tutarlılığı sağlayacak bir model de üretemedi şuana kadar.Belki Egea olabilir.Bu bağlamda Kafadan 1-0 geride zaten kalite algısı olarak.Bununda sebebi kullanımı basit sade araçlar ürettiler hep. Bu sebeble yıl içindeki arıza oranları 1-3yaş için %10-15 arası 4-7 yaş arası %16-20 arası değişiyor.

Bundan sonra işi öğrendiler ama zamanında geri dönüşleri değerlendiremediler.
Smile Smile :alkis :hıı
Sayfalar: 1 2