Tofas Team

Tam Versiyon: Jant Düzeltme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten Selamün Aleyküm İyi Aksamlar benm 16 jant brock lar direksiyon sallıyor rot balanscıya gittigimde jantın egri dedi icten hafif biyer sag soldada var bunu düzelttirebilirmiyim bide 16 brock jantta rotbalans ayarı tutarmı düzelttirdikten sonra
Aleyküm selam. jant dogrultma makinasina jant takılır çevirip yamuk olan yer belli olur duzeltilir. icine sinmezse arkalari one alır yer degistirirsin balans için ise jant göbegindeki bilezik saglam ve dogru ölçüde olursa balans problemin olmaz diye düşünüyorum.
(21.06.2016, 23:05)ersın124 yazdı: [ -> ]Aleyküm selam. jant dogrultma makinasina jant takılır çevirip yamuk olan yer belli olur duzeltilir. icine sinmezse arkalari one alır yer degistirirsin balans için ise jant göbegindeki bilezik saglam ve dogru ölçüde olursa balans problemin olmaz diye düşünüyorum.

 allah razı olsun ersişn abi icim rahatladı bıraz pekı fıyatı ne kadar olur jant düzeltmenin
Kardeşim Bi Ara Başıma Gelmişti Sanayide Düzeltirebilirsin Ama Bence Hiç Uğraşma Yeni Jant Al Daha İyi Kardeşim.
Zor bi işçiliği yok. 2 jant için sök tak dogrult + balans 50-60tl geçmez diye düşünüyorum tabi bulunduğun yere ustasına göre değişir.
(22.06.2016, 00:50)jokmestok yazdı: [ -> ]Kardeşim Bi Ara Başıma Gelmişti Sanayide Düzeltirebilirsin Ama Bence Hiç Uğraşma Yeni Jant Al Daha İyi Kardeşim.

muaynesine yakın düşünüyorum abi

16 jant muayneden geçiyormu
Sağa sola sor her yerde aynı değil uygulama farklılık gösteriyor biz burda 15i geçiremiyoruz
(23.06.2016, 01:19)Falcon417 yazdı: [ -> ]Sağa sola sor her yerde aynı değil uygulama farklılık gösteriyor biz burda 15i geçiremiyoruz

 tamam mustafa abi  sagolassn
Gezici istasyonlari arastir derim.
(23.06.2016, 17:45)ersın124 yazdı: [ -> ]Gezici istasyonlari arastir derim.

 tam olarak anlamyamadım abi de önlerle arkaları degiştirsem ama farklı ofset
Sayfalar: 1 2