Tofas Team

Tam Versiyon: Çürümüş 131'im
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Beyler selamınaleykum

Ankara'da bildiğiniz sağlam bir kaportacı var mı??? Aracımı toplatmak istiyorum, çünkü kapı içleri, kaput aşırı derecede çürük. Bana yardımcı olun lütfen.
@Ramazan_sendur Yardımcı olur bu konuda sana buraya yazacaktır
hemen yardımci oluyorum

ustanın adresi kusunlar mahallesi/mamak/ankara
usta ismi;cetin usta
isyeri numarasi bende yok özelide sormadan vermek olmaz sanirim ama benim tel noyu veriyim siz gelince beni arayin yolu tarif ediyim veya gösteriyim size 
benim tel:0546 644 29 01
arabayi inceler bakar durumuna göre fiyat verir size araya bende girerim baya yardimci olur
İyi ve düzgün toplayabilir mi ki??? Şaşmaz'daki ustalar da iş beğenmez oldular bu aralar.
toplar o yönde sıkıntı yok sasmazdski ustalar tofas yapmaz oldu artık
Adamlar iş beğenmiyor. Arabaya göre muamele yapıyorlar. Ayrıca yapmak isteyen adamlar da fiyatları çok uçuk söylüyorlar. 4.000 - 8.000 arası araba mı toplanır??? Angry  Millet ne yapacağını şaşırmış.
Şaşmaz' da maşpiyel sacı değişimi için gezdiğimde fiyat vermeye tenezzül etmediler. En azından cebinde şu kadar para olsun diyen de çıkmadı.

Bu sene niyetlenmiştim ama sebepler birleşince kaporta işi yattı. Evin önündeki kazı işleri bitince arabayı bahçeye alıp soyacağım. Kurtardığım paslanmaları tamir ederim. Ön sinyallerimi tamir ederim. Kapıları ve camları ayarlarım. Muayeneden geçerse rahat ederim. Kalırsa Kasım-Aralık gibi kaporta yaptırmak sıkıntılı olacak.
dediğim gibi benim dediğim usta yapmam demez ama sırasıda bitmez önü boş olmaz tamirhanenin Big Grin
Millet bıktı TOFAŞ toplamaktan araba bi dert sahibi daha dert yok şurası böyle olmuş yok burda niye macun var shshhsha adamlarda HAKLI beyler şimdi parayı verem düdüğü çalar 500 700 tl ye araba boyatırsanız olacağı o ?
[Resim: 20160610_192557.jpg]


[Resim: 20160611_183841.jpg]

Yani şu çürükler yüzünden adamlar ''ben bu arabayı toplamam, bu arabanın bir sürü masrafı çıkar.'' deyip deyip boş konuşuyorlar. ondan sonra da iş yok diyorlar  :haha
Sayfalar: 1 2