Tofas Team

Tam Versiyon: Araç çok sibop vurmaya başladı ve egsozdan yağ atıyor az
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar geçende arkadaşla çorlu lüleburgaz arası kapışırken 3 vitesde 130 dan sonra motor birden sibop vurmaya basladı ve burgaza vardıgımda egsozdan yağ olmuştu en fazla 200 ml falan yağ yakmıs ustaya götürdüm araban çiğ gaz yakıyo dedi tam masrafı kapak açılmadan söyleyemem dedi bende bıraktım para toplayıp öyle halledelim dedim. Sizce neden olmustur ve tahmini masraf ne kadardır ? Baskı balata bittikken bu kadar zorladım diye mi acaba ?
Zorladın diye oldu subaplar tekrar alıştırılacak kapakçılık iş 150 lira kapakçı alır 150 de usta alsa 50 de öyle gitse 350lira gideri var
@Falcon417  Bundan öncede egzantirik mili bozulmustu yaptırmadım yine sibop vurmaya başladı usta dedi sibop ayarı yapalım para bulana kadar böyle bin dedi sonra zorlayınca böyle oldu. Dediğin gibi cıkma olasılıgı kaç abi ? Büyük ihtimal siboplar mı alıştırılacak ? Bu arada zahmet edip cevap verdiğin için çok sağol abi.
Eksantrik o durumdaysa zaten subap ayarı tutmayacak geri bozacak ustanın çiğ atıyor demesi bir ayrıntı oldu çalışırken bujileri tek tek çekip çalışmasına bakarak demiştir muhtemelen subapların yanıktır az önce yorum yaparken profiline bakmadan yazmışım fiyat kesin bu dediğimin üstünde çıkacaktır sıkıntıya gelince dediğimi çıkma ihtimali yüksek
@Falcon417  Her sorunumuza yardımcı olduğun için çok sağol mustafa abi Allah razı olsun.
@Falcon417   Mustafa abi konuyu kitleyebilirsin şu malzeme bozulmus 2. kez ayar vidası kırınca usta dedi bozuk bu değişicek ve silindir kapağı rektefiyeye giricek. 
[Resim: b1f8b67f_1465_47b4_8578_d796184b4505.jpg]
Geçmiş Olsun
Yönetici Notu: Konu Kilitlenmiştir