Tofas Team

Tam Versiyon: Ses sistemim icin onerileriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleykum arkadaslar oncelikle herkese hayirli forumlar.
Elimde bulunan ses sistemi hakkinda bir kac sorum var bilgili arkadaslarin bilgilerinden faydalanmak gerek doye dusundum uzatmadan sistemi yazayim.
1300 w 300w rms pioneer champion serisi kabinli bas
Arka pandizotta 400w 60w rma pioneer oval
Onlerde pioneer 16cm 250w 40w rms kendinden tweeterli
Edioson ed-740 2400w 4 kanal anfi
Goldmaster anf-911 4x200 800w anfi
6ga kablo kiti

Suanda elimdeki takim bu fakat elimde onler icin crossover bulunmakta ve 2 tane anfi cikisim bosta.

Sizce onlere crossoverleri baglayip birde iyi bir tweeter taksam bir sorun olurmu veya nasil olur ? Onler kendinden tweeterli oldugu icin bass vermez yada orta sesleri guzel alamazasam suphesi var sizce ne olur bir sorun cikarmi ? Arkadaki 2 bos yer icinde aklimda 600w pioneer var 90w rms tabi sizce daha uygun fiyatli ve daha uygun bi hoparlor varsa onerinize acigim.

Konu uzun oldu kusura bakmayin okuyan arkadaslarim haklarini helal etsinler fikir ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Hayirli forumlar.

Kusura bakmayin teypten bahsetmeyi unutmusum Smile suanda bu sistemde piranhanin cok dandik bir urunu bulunmakta ve tek anfi cikisi oldugundan sisteme cok yetersiz. 2 anfi cikisi olan bir teyp oneriniz ? Fiyati uygun bir teyp olursa guzel olur 170-200 TL arasi.
Jamesonun cikislari 4*45 olan ve 2 anfi cikisi olan bir teyibi var tam serisini bilmiyorum 100tl civari. Onu dusunuyorum fiyati cok uygun diye ama kalitesi nasil olur bu sistemi karsilarmi ? Veya pioneer mvh-1400ub dusunuyorum fakat bulamadim buralarda intetnettede nereye baksam stokta yok. Bu konudada yardim ve onerilerinizi bekliyorum. Iyi forumlar
Aleyküm selam 
Bence ön kapıya jbl 6508c mid tak ayri tiz almana gerek kalmaz f/p ürünü memnun kalirsin. Teyp modeli olarak birşey söyleyemem pionerin sub çıkışlı modelleri 300tl nin üzerinde olması lazım 2. El temiz birşey de bulabilirsin belki.
Eyv dostum elimdekini degerlendiremezsem eger dedigin urunu alabilirim aklima yatti fiyat olarakta ses kalitesi olarakta. Pioneerin o serileri hangileri bilsem ona gore arayacagim 2.el veya sifir Smile bu arada jameson teyp is gormezmi bu sistemde ? Cikislari 4*45 ve 2 tane anfi cikisi varv