Tofas Team

Tam Versiyon: aracımı takaslamak istiyorum bu araç ile sizce takaslamalımıyım ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a aracım 97 model kazasız değişensiz sıfır motorlu 3200 tl faturalı slx ie alev kırmızı aracımın bazı yerlerinde güneş yanığı var ön takım masrafı var bunları yaptımak yerine bu araç ile takaslamak istiyorum üste teklif ediceğim para maksimum 3bin tl olucak büyük ihtimal kabul edicektir ama tofaştan sonra 106 nasıl gelir bana masraf açısından  falan kulanan arkadaşlar var ise yardımcı olursa sevinirim . 


https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-4-kapili-araclarla-takas-olur-295529970/detay
A.s. iş kuracağım demiş eğer doğru ise senin aracının üzerine 3bini kabul etmemesi gerekir (arabayı satmadan da 2-3bini kırar döker kredi çeker fazlasını denklestirir zaten) üste daha fazla para alabileceği araca tamam der.ama aracın problemi varsa satıp kurtulayim diyerekten kabul edebilir.

 huyunu suyunu bildigim kendi elimdeki eskim başkasının elindeki yeniden iyidir o parayı kendi arabama masraf ederdim ben olsam.
fransız alacağına çok yakar o git sen getz al abi az yakar çok kaçar
bence slx o araca takasa değmez hemde değışensız kazasız motoru falan yenı yapılmış düşük model olsa kazalı vs değışenlı bı raç olsa takasla derdım ama bence aracının maşallahı var ersın abınınde dedığı gıbı o parayı aracının eksıklerını gıder yada köşede dursun elbet lazım olur
Kesinlikle Tofaştan Heleki Bildiğim Arabadan Asla Vaz Geçmem , O 3 Binliralık Bütçeni Arabana Harca Çok Daha İyi Olur . Farzetki Aldın O Aracın Yakıtı Masrafları Ve 2.el Piyasası Gerçekten Seni Bıktırır Diye Düşünüyorum .
bu makina benim işyerinin oralarda 1 .2 defa denk gelmiştim yanlış hatrlamıyorsam fena kaçıyodu caddede ama arac nedir ne değildir pek bilmiyorum varex vardı catara cutara gidiyodu..benim yegende de bunun kırmızısı vardı kanser etmişti cocuğu çok düzgün bi usta bulup baktırmanda fayda var iila takasa gircem diyosan da benim fikrimi sorarsan bence gerek yok.