Tofas Team

Tam Versiyon: Sahin s cam icine su alması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arabayi yikadigimda kapi döşemesi islaniyorsu nerden alıyor bilmiyorum cam fitili faln yeni
Yeni de olsa yarım cm bile kısa geliyorsa illaki su girer.aracı yıkarken bi kişi araca binip baksın suyun geldiği yeri bulur.
ersin abiye katılıyorum öncamın oralarda baksınlar ordanda alabiliyor
Aynann oldugu yerden geliyor orda ne var ki nerden gelebilir
benimde aynı yrerden geliyor takipteyim
Kapı toz lastiğini kontrol et kapıdaki lastik değil araç gövdesinde kapının üzerine kapandığı lastikten bahsediyorum ona bak aradan o su kaçırır ,kapıda düşüklük olmasın kapalı kapının duruşuna bak tam kapandığına emin ol kilit karşılığı kayabilir böyle olunca kapı tam kapanmaz öylede su alır kilit karşılığının üzerinde iki vidası altında 13lük somunu var onları gevşetip kaydırma yaparak ayarlıyorsun ben yapamam anlamam dersen kaportacıya göster
aynanın ayarlama çubuğunun oradan, kapıdaki hava çıkışının hemen üstünden oluk oluk geliyor benim tazyikli sıuyla beraber. yağmurda filan birşey yok. kapının dış fitillerinden olacağını sanmıyorum.
(12.05.2016, 22:59)huseyin_erzurum_25 yazdı: [ -> ]aynanın ayarlama çubuğunun oradan, kapıdaki hava çıkışının hemen üstünden oluk oluk geliyor benim tazyikli sıuyla beraber. yağmurda filan birşey yok. kapının dış fitillerinden olacağını sanmıyorum.

Benimde o şekil
Yansanayi aynaların hepsinde olan sorun o.Arabada yan sanayi ayna varsa hem plastik dand,k hem orjinali gibi oturmaz ordan rüzgar seside yapar su da alır.Onun dışında kapı içine su sadece dış cam sıyırma fitilinden girer.Döşemeyi arka tarafından ıslatan su ordan gelir yani.Kapı fitilleri cam fitilleri ne kadar eski olsada yerinde düzgün duruyorsa yamukluk yırtık vs yoksa kolay kolay su almaz
Yuksek modellrrdeki aynanin orjinali ne kadar bilen var mi
Sayfalar: 1 2