Tofas Team

Tam Versiyon: Korna sesi boğuk geliyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamun aleyküm arkadaşlar panjurun içine dört beat korna dizdim tanesi 12 liradan aldım fişli bi korna jettalardaki gibi ve kornada düz role ile beraber bir de titreyen role var ama ses boğuk çıkıyo ne yapmam gerek ben yüksek ses ve incelik istiyorum ses de
Aracın içine binip kornaya bastığında duydugun ise yanıltıcı olabilir yanliz.aracin karşısına geçip bir kişi kornaya bassin öyle gerçek sesi anlayabilirsin.
içine o kadar az mi gelir ses o sesi karşındaki araç nasıl duyacak
Senin sistemin aynisi benim eski aracta vardi ama kornalarin ikisi mako ikisi seger markaydi baya bi ses yapiyolardi kornalara direk akuden arti verip dene bide belki direksiyondan kaynakli olabilir
Yok sesin az yada çok olmasından bahsetmedim sen boğuk çıkıyor deyince aracin içinden duyduğun ses tonuyla karşısında duydugun ses tonu farklı oluyor. Kornalarin demir lamaya vidalanan yerinden başka bir yeri temas etmeyecek hani elinle bile tutsan ses tonu değişir,aküden kablo cekip sase de verebilirsin mesela.
Bende cat çat var ses az gibiydi akuden şase de cektim daha iyi oldu.kaputu açıp kolumu içeri uzatıp kornaya basıyorum ses tonu güzel kaputu kapatıp aracın içinden basıyorum kisik gibi değişik tonda ses geliyor.
sase aküden çekili zaten