Tofas Team

Tam Versiyon: Bu jantlar temizlenirmi is gorürmü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracima yeni lastik ve jant alinca bu jant lar bosa cikti biraz küf falan var cok kisi istedi ama vermedim bunun temizleyip parlatma şansim varmi arkadaslar

[Resim: o3BqBk.jpg]

SM-J700H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akçalı gümüş boya ve vernik ile boyarsan kendine gelir abi kışlık lastikleride bunlara takarsın kışın bu jantlar idare eder seni. 
Kolayla sil abi gider o paslar gitmezse çimentoda olur
kardeş sana bir fikir önce pasları pas sökücü sprey ile temizle sonra 1800 zımpara ile yavaş yavaş uğraşa uğraşa ter temiz et sonra eskiden soba boyadıkları alüminyum boya var marka söylemem doğru olurmu bilmiyorum ama yanlış anlaşılmasın marka yazmadım gir soba boyası al tabancı ile 3-5 kat boya ama düzgün yapamam diyarsan kaportacıya git bence
buna zımpara vurulursa matlaşır bi anlamı kalmaz keçeletme felan yapıyorlar veya pasta felan bakabilirsin
Sağolasiniz arkadaslar yarin biraz deneyim adam olacak mi
Aynı janttan benim koleksiyonda da var. nikelaj üzeri vernikli komple zimpara vurursan mahvedersin abi  keçe+ parlatici mavi katı cila var onunla parlatirsin paslı yerlerin üzerine lokal krom efektli yada alüminyum rengi boya kullanabilirsin. ama komple zımpara vurup boyama janta yazık olur nikelaj jantin hiçbir espirisi kalmaz abi.
Kardesim bu dedigin malzemeleri nerdrn alaxaz

SM-J700H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.podim.com.tr/urunler.aspx?kID=5. Keçe ve parlatici cila burada var inceleyebilirsin. polisaj malzemeleri satan yerlerde vardir ben almadım ama egzozcuda vardı ondan kullanmıştım Big Grin .