Tofas Team

Tam Versiyon: Muanesiz Kaza :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bu gün kırmızı ısıkta beklerken bir araba geldi arkadan carptı aracıma. Aracımın muanesi yok sigorta var ama. Polis cağırmadık biz tutak tutuk. Muanesi olmadıgını solemedim. Kaportacıya gittik. Adam evrakların fotokopisini filan aldı. 10 güne araban cıkar dedi. Fotograf filan tamam. Tutanakta ben kırmızı beklerken arkadaki arac duramadı carptı yazdım. o da kırmızıyı farkedemedim. Farkettiğimde firene basdım duramadım yazdı.

Benim sorum yarın dosya oluşturacaz ekspertiz filan dedi. Muanesi olmadıgından bir sıkıntı yaşarmıyım.

Konuyu yanlış yere açtıysam affola. en mantıklı yer bura geldi.
(27.04.2016, 23:24)azooo44 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar bu gün kırmızı ısıkta beklerken bir araba geldi arkadan carptı aracıma. Aracımın muanesi yok sigorta var ama. Polis cağırmadık biz tutak tutuk. Muanesi olmadıgını solemedim. Kaportacıya gittik. Adam evrakların fotokopisini filan aldı. 10 güne araban cıkar dedi. Fotograf filan tamam. Tutanakta ben kırmızı beklerken arkadaki arac duramadı carptı yazdım. o da kırmızıyı farkedemedim. Farkettiğimde firene basdım duramadım yazdı.

Benim sorum yarın dosya oluşturacaz ekspertiz filan dedi. Muanesi olmadıgından bir sıkıntı yaşarmıyım.

Konuyu yanlış yere açtıysam affola. en mantıklı yer bura geldi.
1 ay önce benim arabaya da vurdular.14 aydır muayene yok.şuan araç kaportada. Kısacası bu aşamaya kadar hiç bir sıkıntı olmadı rahat ol.
1 ay sürüyomu ortak ya bana adam 10 güne alırsın dedi. tutanagımı gec yururluge koydunuz
Polis gelseydi ceza yazardı onun dışında muayene kaza ve yapılma sürecine engel değil hemde karşı suçluyken hiç değil tabi yönetmelik değişmediyse geçmiş olsun
saolasın kardeşim rahatladım.
no panik olay anında polis çağrılsa ceza yerdin sadece polis de gelmemiş zaten rahatına bak
Geçmiş olsun.su anda nasıl bilmiyorum ama polis gelse dahi aranızda anlastiysaniz ceza yazmiyordu fakat orta yolu bulamadiysaniz uzlasilmadiysa o zaman cezayı yapistirir.
eywallah ama yazık etti arabasına kaportacı benim arabaya 1250 hallederim dedi. kendi arabasınada 3000 dedi
benim arabayı sıgortadan yaptıracak. kendi arabasınıda kendi yaptıracak. Sigortayı deldirdi bi ton sıgarta parası odeyecek.

(28.04.2016, 00:49)ersın124 yazdı: [ -> ]Geçmiş olsun.su anda nasıl bilmiyorum ama polis gelse dahi aranızda anlastiysaniz ceza yazmiyordu fakat orta yolu bulamadiysaniz uzlasilmadiysa o zaman cezayı yapistirir.

ortağım cocuk ben her turlu senin arabanı yaptıracam dedi. ya sigorta ya kendim sen rahat dedi. Cok hızlıydı makas ata ata geliyodu zaten. Suc %100 onda. O yüzden itiraz etmedi hatasını kabul etti. Kaza sırasında sinirlendim arabadan indim Abi özür dilerim duramadım dedi. Başka bişey dese kavga edecektim zaten. 10 günde verirseler arabayı 10 gün arabasısız. Yapacak bişey yok sonuçta kaza.
Arkadaşımın aracıyla maddi hasarlı kazaya karıştık geçen sene polis geldi ehliyete 6 ay el koydu ceza yazdı,ama muayeneden ceza yazmadı hiç bir sıkıntı olmaz kardeşim.
(28.04.2016, 00:03)azooo44 yazdı: [ -> ]1 ay sürüyomu ortak ya bana adam 10 güne alırsın dedi. tutanagımı gec yururluge koydunuz

Aracını kusur oranı sonuçlanmadan yapmazlar. Benim öyle oldu.% 100 karşı tarafa çıktı.2 hafta sürdü sonucun çıkması. Kaportacıya 2 gün önce verdim arabayı yarın teslim alcam.