Tofas Team

Tam Versiyon: Karbüratör bakımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sa arkadaslar 92 L aracımın karbüratörünü temizletip tamir takım contası degiştirtcem 50 lira dedi  usta malzeme tıner benden fıyat normalmidir
bence iyi normalde 70 e söküp temizliyolar
Eyw kardeşim
Elin yatkinsa tamir takımını alıp kendin değiştir paran cebinde kalsın.sokerken parçaların yerini karıştırmamak için de resim cekersin.50 tl işçilik verilmeye değmez bence.
Bikere usta yapaında saten basında olcam. Cesaret edemıyorum elim yatkında bi görüyüm gördükten sonra gerisini getirrim
Ustandan yaptigi işin garantisini al bir sorun olmayacağına dair.

Bende bir çok yeri söktum hic karbüratör sökmemistim benzinde hava alıp rolanti de durmuyor diye çıkma karbüratör aldım duşundum taşındım ustayami gitsek dedim aldım 13 yıldız düzü sokup değiştirdim sonra memnun kalmayaip 3 kez falan daha farkli karbüratör alip sokup taktım.
Boş vakit olsa sökerm aslında akşamdan akşama geliyorum çıkma karburator kaça aldın sıfırı 220 cıvarı yan sanayi
İlk 100 e almıştım 3 yıl önce,düz çıkma karbüratörler o sırada 100-150tl arasında maks. sonrakilere para vermedim.en son2014 de sıfır replika weber 200tl civarına almıştım galiba tam hatırlamıyorum cigle için kalorifer borularinda ek giriş gerektigi için kısa uzun kalorifer borularini, kelepçe alt conta vb malzemeleri ve birkaç araç için parça daha almıştım. O günden beri kullanıyorum taklit falan ama memnunum.
Arkadaslar benzinde dip gaz yapınca anlık olarak gaz yemeyip geri düzeliyor benzinde birde şu sarı küçük minicik borular var resimde parmagımla gösteriyorum onların yerlerı nasıl olucak biri kaybolmus biri tam açık digerinin ucu dar o kaybolanın yerıne takmayınca nolur yerler nasıl olucak
[Resim: image.jpg]

[Resim: image.jpg]

Mustafa kardeşim sen ne önerirsin bu küçük sarıların yerı nasıl olucak ne işe yarar biri eksik sıkıntı bundanmı
Mustafa kardeşim sen ne önerirsin bu küçük sarıların yerı nasıl olucak ne işe yarar biri eksik sıkıntı bundanmı
Sayfalar: 1 2