Tofas Team

Tam Versiyon: su eksiltme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
selamun aleyküm arkadaşlar çok kazık bi sıkıntım var arabamin iki güne bir genlesme kabı boşalıyor kullandığım zaman ama kapıda yatarsa eksilme olmuyor bir de aküyu söktüm bugun farlar gevsektı onu sıktım gözüme akünun durdugu yerdeki islaklik takıldı nedir bu su eksikligi ve islaklik
A.s. su eksiltmeyi conta yanıksa o yüzden yapabilir. Akunun altı ıslak diyorsun diğer konunda park lambalari sorununun cevabi olabilir belki; şarj dunamosuna bakılsın voltaj ölçümü yapılsın belki konjektor arizalidir yuksek voltajda sarj yapıp akuyu kaynatmistir.
kardeşm bu su konusunu bir yıldır falan yaşıyorum biktım ya ama park olayı yeni başladı yığılmada yeni
Yağa su karismiyorsa yanma odasına su gidiyordur muhtemelen.
Benim de sigorta kutusu isiniyordu arada stop ediyordu rölantide calisan teyp yolda giderken calmiyordu.avometre ile voltaji olctum maks.24 v gördüm konjektor değiştirdim duzelmedi yine yüksek volt veriyordu konjektorun fislerini çıkardım yine şarj ediyordu sarj dinamosunun kablolarını çıkarttım yine şarj ediyor gorunuyordu.bobinden suphelendim çatlak bobin vardı onu denedim düzelmisti.sarji ölçtür derim.
contadan mi diyorsun şimdi suyu
Araba hareket edip su isinmaya başladığında dur altina eğil bak su damliyor mu diye. Devirdaim motoru, su borulari ve veya conta baslica sebepleri bunlar olabilir. Dodgy

Conta yanmış ise su damlatmaz tabi yanlış anlama olmasin. Eğer araç conta yakmış motora su aliyorsa sabah arabayi çalıştırdığında gaz yemez bi kaç saniye içinde biriken suyu da egzozdan atar.
su tesisatıni değiştirdim komple termstat devirdaim radyatör borular full değiştim sonuç yine aynı
Arkadasin söylediğine ilave olarak, Radyator kapağını açıp calistirinca fokurdama, köpuklenme, su tasirma varsa conta yaniktir. bujileri söküp bakarsan paslanma da vardır.kacak olmamasına rağmen su eksilmesi contayi işaret ediyor.
birazdan bakarim radyatör kapağıni acar calistirirm dnerm

haklı çıktın kapağı açtım çalıştırdim su tasti
malzemesi benden olmak üzere usta conta değişimi ve sibop ayarına 80 tl istiyor iyi değil mi
Sayfalar: 1 2