Tofas Team

Tam Versiyon: Bursa.Demirtastan selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese iyi gunler TT ailesi . 16 K 3893
hoşgeldın kardeşim..
dün bursada adete modıfıye yangını vardı gitmişsindır umarım. ünal turan tanju akdoğan ıbrahım kaptan harun taştan vs vs
hoş geldin iyi forumlar Smile
Hoşgeldin Sefa kardeşim  Asmerkez  cayır cayır yandı dün  :ps Demirtaşlısın iyi bilirsin sen karaasfaltı o zaman  Big Grin
Hoş geldin topraam hayırlı forumlar.
Din fuardaydim evet goren gormustur belki arabami  dogrudur ama pekte canli degildi koca bursadan sadece sponsor  lari etiket etmeleri surekli sacma kuvuk esnafin araclari hice sahildi bence bi  tofas toplantisinda daha fazla insan topluluk gelirdi.
ben gelemedım ibrahım kaptan ıcın gelecektım sırf ama nasıp olmadı..

bide toplantılar oluyor mesela ben kocaelıye gıtmıstım fakat kımseyı tanımadıgım ıcın tek basıma kaldım orda sonra bastım döndum. belli gruplatr kendı aralarında eglenıyor genelde.
Ani ben istanbulparta daha iyilerinide gordum bursada fazla bi topluluk kalmadi cunku cikara dokuyorlar herseyi.

Ben iclerinde cok takildim 1 senelik evliyim 1 senedir face falan kapattim telefonumuda degistim bulasmiyayim diye yine buluyorlar ama hastalik baska birsey degil dedigin gibi herkrs kendi arasinda ama sen kiyak yap senden iyisi olmaz ibrahim abiyi gormek istiyorsan adresi belli iber adamin dibidir.
istanbul parkta benım abılerım yapıyolar toplantı falan. gecenlerde ıstanbul tunıng show2016 vardı TRC Tunıng Cıhan abı basroldeydı her zaman onların toplantıları gercekten keyıf verıyor.
Ozer ben istanbul parka cok gittim bursada ole toplantilara hicdenk gelemiyorum
Sayfalar: 1 2