Tofas Team

Tam Versiyon: 41 FR 754 Revizyon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkeze iyi akşamlar 94 model şahinim var bej renkte komple kaporta boya yaptırmak istiyorum kocaeli/gebze'de oturuyorum tavsiye edeceğiniz usta var mı işini güzel yapan ok gibi araba toplayan birde bana olan yakınlığı önemli iyi forumlar.
@Falcon417 Mustafa konu başlığını (41 FR 754 Revizyon) olarak değiştirebilirmisin?

Arkadaşlar hayırlısı ile bizim emektarı komple elden geçirmeye karar verdik kaportacı bulundu pazartesi bırakacağım inşallah arabam malesef çok kötü durumda har tarafı çürük nereye dokunsam elimde kalıyor değişen parçalar bir hayli fazla olacak kaportaya vermeden ön takımı elden geçireyim dedim iyiki demişim 3 parça malzemede oradan çıktı diğerleri yetmezmiş gibi İsyan  değişen parçalar

[Resim: 171.jpg]

direksiyon mili mafsalı(opar)
Direksiyon kutusu(sismak)
bir takım aparat

Araç lift üstünde beklerken bir kaç fotoğraf çektim çürüklerle ilgili sert çukura girsem yere düşecekmişim haberim yokmuş  arabanın altı yok her yeri çürümüş:haha

[Resim: 173.jpg]

[Resim: 174.jpg]

[Resim: 175.jpg]

[Resim: 159.jpg]

[Resim: 162.jpg]

[Resim: 164.jpg]

[Resim: 160.jpg]

[Resim: 168.jpg]
Hayirlisi abi bende komple soktum revizyona gercekten cok zor ve zaman geretiren bi iş işcilik ve kullanilan malzemelerin iyi olmasi lazim allah kolaylik versin simdiden insallah istedigin gibi olur para 2. planda olmasi lazim araci söktükçe parça cikiyo.
(21.04.2016, 17:53)xoxmahir yazdı: [ -> ]Hayirlisi abi bende komple soktum revizyona gercekten cok zor ve zaman geretiren bi iş işcilik ve kullanilan malzemelerin iyi olmasi lazim allah kolaylik versin simdiden insallah istedigin gibi olur para 2. planda olmasi lazim araci söktükçe parça cikiyo.

Valla rakamı buraya yazmaya utanıyorum yeni bir tofaş alacak kadar para gidiyor orası burası derken çoğu parçayı yazdık değişmeyen parçalar sayılı zaten çoğunu söküp atacaz bakalım ne olacak bir başlasalar stresim azalacak beklemek daha zor.
Hayırlı olur inşallah allah utandirmasin. Garajin yoksa imkan varsa birşeyler düşün abi o kadar emek ve para harcanacak korunakli bir yer şart.
Isin zor Allah yardimcin olsun
Öncelikle Allah kolaylık bol para ve sabır versin. Bu işler biraz zevk işi. Yaptığın masrafı araci satarken çıkarman pek mümkün degil.Bende sıfırdan araç toplatmış birisi olarak stresini çok iyi anlayabiliyorum. Eğer aracın ağır kazası yoksa çürükler iyi bir ustanın elinde bir şekilde hallolur merak etme. Benim aracım sol arka yandan kazalı olmasına ragmen öylece çürüyüp gitmesine gönlüm el vermedi bir o kadar masraf yaptım ve gönül rahatlığıyla zevkine  biniyorum.  :ok
(21.04.2016, 19:24)ersın124 yazdı: [ -> ]Hayırlı olur inşallah allah utandirmasin. Garajin yoksa imkan varsa birşeyler düşün abi o kadar emek ve para harcanacak korunakli bir yer şart.
ALLAH razı olsun garajım yok ama aklımda o konu birşeyler yapacağım artık.
(21.04.2016, 19:31)maraz61 yazdı: [ -> ]Isin zor Allah yardimcin olsun

Saol ALLAH razı olsun kardeşim.

(21.04.2016, 20:52)SerkanT yazdı: [ -> ]Öncelikle Allah kolaylık bol para ve sabır versin. Bu işler biraz zevk işi. Yaptığın masrafı araci satarken çıkarman pek mümkün degil.Bende sıfırdan araç toplatmış birisi olarak stresini çok iyi anlayabiliyorum. Eğer aracın ağır kazası yoksa çürükler iyi bir ustanın elinde bir şekilde hallolur merak etme. Benim aracım sol arka yandan kazalı olmasına ragmen öylece çürüyüp gitmesine gönlüm el vermedi bir o kadar masraf yaptım ve gönül rahatlığıyla zevkine  biniyorum.  :ok

Saol serkan kardeşim ağır kaza yok lakin parçalar temizlenmeyecek kadar çürük mecburen parçaları değiştireceğiz en azından şuna seviniyorum inşallah bende temiz bir şekilde bineceğim.
Allah kolaylık versin detaylı paylaşırsın bizimle piyasadan haberimiz olur