Tofas Team

Tam Versiyon: kaza yaptık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3

S@ldırg@n

Senin adamla muhattap olman hata.Sigortan var nasılsa karşı taraf suçluysa yaptırcaktın arabanı sonra fişini sigortacına götürüp vercektin adamın sigortası söke söke alır parayı.
(27.05.2011, 16:38)S@ldırg@n yazdı: [ -> ]Senin adamla muhattap olman hata.Sigortan var nasılsa karşı taraf suçluysa yaptırcaktın arabanı sonra fişini sigortacına götürüp vercektin adamın sigortası söke söke alır parayı.

can dediğin doğrudur ama insan sürekli kaza yapmıyorki yani konu hakkında detaylı bi bilgiye sahip değiliz.forumda aradım kaza olduktan sonra ne yapılması gerektiğiyle alakalı bi konuya rastlamadım. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar detaylı bi konu açsana hiç fena olmaz. yani kimin başına ne zaman geleceği belli olmuyor.
sigortacıları çağırdık onlar halletti. biz dedik şöyledir böyledir. doldurduk evrakları kaza tespit tutanaklarını.
geçmiş olsun.ucuz atlatılmış tecrübeler bunlar cana geleceğine mala gelsin
geçmiş olsun
herkeze teşekkürler sağolsun.
geçmiş olsun abi allah beterinden saklasın Frown
geçmiş olsun ALLAH korumuş yine

Asi

Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun cümlemizi.
Bu konuda bilgilenmek amaçlı sormak istediğim var bilgi yetersizliğinden dolayı.
Zorunlu trafik siğortasını hersene ödüyoruz zorunlu olarak. farzedelimki kaza yaptık hatalı biz veya karşı taraf bu işlemleri nasıl yapıyoruz.

S@ldırg@n

Ben şu şekilde biliyorum yanlış olabilir.Eğer hatalı sensen kendi masrafını kendin karşılıyorsun karşı tarafın masrafını sigorta karşılıyor.Eğer hatalı karşı taraf ise senin hasarını karşı tarafın sigortası varsa kaskosu karşılıyor,karşı tarafın hasarını ise varsa kaskosu yoksa kendi karşılıyor.
Geçmiş olsun kardeşim.Aynen Can kardeşin dediği gibi karşılanıyıor arkadaşlar..
Sayfalar: 1 2 3