Tofas Team

Tam Versiyon: katlanır ayna
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
katlanır aynalarım geldi gece 12 de montajını yaptım sağ ayna çalışıyordu birden takılmaya başladı sonrada hiç hareket etmemeye başladı motoru dönüyor sesi geliyor ayna dönmüyor elimle yokladım sanki dişlisi boşlamış gibi yarın parçacıya varıp değiştirteceğim diğer aynada sıkıntı yok bu aynalar hemen bozulan bişey mi?
[Resim: 20160411_191939.jpg]


[Resim: 20160412_073549_HDR.jpg]
Ewt cok hassas malesef arkadasim almisti 2 hafta kulanabildi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben alalı uzun bi süre oldu yağladığınız sürece bi sıkıntı çıkartmaz kolay kolay..
aynanın kapıya bağlantı kısmından mı yağlıyacaz?
araba ateş yalnız  Smile
bozuk olan ayna perşembe günü değişecek muhtemelen ondan sonrada beyaza boyatıyım fotolar gelir  :ohoh
katlanir aynayi bende almayi dusunuyorum fakat iki cesit katlanir var sanirim bir universal birde m3 katlanir ayna ben cami biraz buz mavisine kacanlardan istiyorum nerden bulabilirim o aynalari ve aynanin icini ayarlarken elektronikmi yoksa elimizlemi ayarliyacagiz ??
Katlanir ayna kullanan birisi olarak arkadaslar aynalarim m3 tipi gayet kaliteli montajina kadar full ben yaptim sadece bi ayna zorlaniyodu  donen kısma sıvı gres yagı sıktm ve sonuc mukemm sadece 200 kullanimda bir sivi gress yagı sıkmanz sonucunda aynalar hicbirsey olmaz . Tabi eski tip dgilse ayrica sonucta disli bozulmamasi icin elle katlamamak gerekli sonucta motoru ve disliyi zorlamis oluyorsunuz.


[Resim: received_1681708038763420.jpg]
nu ayna işini takip ediyorum çok güzel oluyor. Geçen yakıt alırken şahin de gördüm kontağa bağlamış direk gerçekte çok hoştu.
Sayfalar: 1 2 3