Tofas Team

Tam Versiyon: Problem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar iki gün önce gece bir yerde stop ettim 5 dakika sonra aracımı çalıştırdım ilk 1 dakika farlarım çok düşük yandı. Vites 1 de teyp açık far açık kalorifer fanı açık giderken selektör veya uzunları yaktığımda teyp kapanıp açılıyordu. 1 dakika sonra düzeldi. Teybin açılıp kapanması olayı kontak kapalı teyp açıkken arabayı çalıştırdığımda çalışma esnasında teyp kapanıyor araba calısınca hemen açılıyor 2 saniye içerisinde bununla aynı olay oldu. (bu normal midir bilmiyorum)
teybin kesmemesi için aküden direk artı çekebilirsin akü zayıf olduğundan yapar bazı modelli araçlarda da yapar motor sıkı döner aküden çok güç çekerse diğer aksamlar kısılır örneğin farların kısılır marşa basarken teyp 12v gücünü direk aküden al eğer teybin power tuşu sağlam ise birde aracının tesisatı yorgundur muhtemelen o yüzden çok enerji verimi beklenemez..
Sigorta kutusu arızasına benziyor teybin kapanıp açılma olayına gelince bu tür bir olay bi arkadaşın indash teybinde oluyordu platin meksefe değiştirince düzelmişti
Teyp zaten aküden direk çekilmiş. Akü yeni sayılır. Ama 1. viteste biraz yordum o zaman oldu bunlar.