Tofas Team

Tam Versiyon: doğan ve dogan s yarış
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
s.a abilerim benim arabam motordan yeni çıktı. doğan S yarışta kafa tutabilir geçebilir mi ? benim aracım benzinli tüp yok. doğan S tüplü ama.

[Resim: IMG_5278_-_Kopya.JPG]
bu listedekiler degişti.
Kaça mâl oldu ?
Aracinin atesleme ve karburator düz ise bir adim geridesin zaten demektir lpg ile cok rahat 200 ü görüyorum çünkü
Kardes bnde dogan l var slx veya s leri rahat tokatliyorum motorun ayarlari tamsa siknti olmaz... gecersin..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğan S'i süren işini biliyorsa hiç şansın yok hani o motor bitikse belki zorlarsın s motorların teknolojisiyle seninkinin arasında çok fark var maceraya gerek yok
Unutmadan ! Bu tür şeylere yanaşmayın hız yapmayın .
bir tık önde gidersin veya geçebilir seni amma ve lakin bindigimiz arabalar çok matah bişey degil zaten :ps yarış felan uzak durun.
debriyajı kullanmayı biliyosa S in sürücüsü rahat geçer seni ama acemi biri ise 6binde vites atarsa sende 6.800 de atarsan yarım boy önde olursun gibime geliyor ama dediyim gibi debriyaj tazeler devirleri dolu dolu kullana bilirse her viteste hiç şansın yok geçilirsin .
(11.04.2016, 01:53)Falcon417 yazdı: [ -> ]Doğan S'i süren işini biliyorsa hiç şansın yok hani o motor bitikse belki zorlarsın s motorların teknolojisiyle seninkinin arasında çok fark var maceraya gerek yok
Unutmadan ! Bu tür şeylere yanaşmayın hız yapmayın .
evet mustafa ustama katılıyorum hız felakettir hiç gerek yok illede hız yapacağım diyorsan gir otobana kimseyi rahatsız etmeden gece vakti çıktığı yere kadar çık geri in bas çık gittiği yere kadar geri in son deminde fazla gitme atıyorum 80-130 istediğin kadar git ama 180 - 200 üstü asla fazla gitme bir dost tavsiyesi.

ama birşey daha söyleyeyim s teknolojisi gerçekten bambaşka birşey ama piç motorlada araba gidiyor oda hayal edemeyeceğiniz kadar gidiyor kısa mesafede olsun uzak mesafede gidiyor anla demek istediğimi.
hadi hoşkakal kazasız zevkli sürüşler...
hız felakettır.. geçer seni S motor. macera arama.
(11.04.2016, 00:17)Raqqa31 yazdı: [ -> ]Kaça mâl oldu ?

2500 tl

[Resim: image.jpg]

[Resim: image.jpg]
Sayfalar: 1 2