Tofas Team

Tam Versiyon: subap lastiği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hayırlı kandiller. subap lastiklerini değiştirmek istiyorum.karbüratöre yağ buharı gelmeye başladı.sabah ilk çalıştırmada egzozdan mavi duman çıkıyor ama anında kayboluyor marşa basar basmaz ilk çıkan duman sonrası normal. bir iki ustaya danıştım subap lastikleri eskimiş değişecek dediler ciddi rakamlar isteyen oldu elimden gelir kendim yapabilirim ama konu hakkında bilgiye ihtiyacım var değiştiren varsa yardımını bekliyorum konulara baktım ama bulamadım.
Subap lastigi degistirmek icin subaplari sokmen gerekecek bunun icin ozel aparat lazim. Yaylar oyle kolay basilmiyor. Ayrica subablari sokup ayni sekilde yerine takamazsin illaki kaydirirsin ve kurumdan dolayi yaptigi yuvasi kacar. Tam kapanmaz hale gelir. Subablar sokulunce mutlaka talasli mudahale yapilir. Revizyoncuya yaptirman cok daha dogru olur.
(08.04.2016, 00:33)dolunay_11 yazdı: [ -> ]Subap lastigi degistirmek icin subaplari sokmen gerekecek bunun icin ozel aparat lazim. Yaylar oyle kolay basilmiyor. Ayrica subablari sokup ayni sekilde yerine takamazsin illaki kaydirirsin ve kurumdan dolayi yaptigi yuvasi kacar. Tam kapanmaz hale gelir. Subablar sokulunce mutlaka talasli mudahale yapilir. Revizyoncuya yaptirman cok daha dogru olur.

cevap için teşekkür ederim  abi