Tofas Team

Tam Versiyon: Kısa farlarım yanmıyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yolda giderken radyotör fan acmadıgı icin kabloları yaktım.Öylece oto elektrikçiye gittim ve kabloların son halini gösterdi kablolar yandığı için dörtlüler ve sağ sol sinyallerde yanmıyordu. 250 TL para istedi yaptırdım ve şimdi uzun fardan baska hiç biri çalısmıyor ne sinyaller ne dörtlüler nede kısa var.
Sigorta kutusunda kısadevreden ötürü tahribat olmuştur 250 lira vermişsin kutu değişti mi ?
eski kutusu duruyor ustanın bana tek dediği laf kabloların yanmış onları yeniledim vs vs ustanın yanında calışan sinyaller dörtlüler farlar eve gelince yanmamaya başladı ustayı aradığımda ise yarın gel diyor götürüyorum bir sonraki güne erteliyor
250 tl verdiğin ustanın yanına bi git 5 kuruş verme adam gibi yapsın. şase almıyor olabilir, röleler bozulmuş olabilir. sigorta kutusuna bi bak sigortalar atmış olabilir. kabloları düzgün bağlamamış olabilir. düğmelerde sıkıntı olabilir. ampüller kesmiş olabilir. yapabilirsen sen kontrol et yok ben anlamam dersen aynı adama götür sorunlarım devam ediyo adam gibi yap şunu de.
Bana kalırsa sigorta kutusunda sıkıntı var bunu anlamak içinde çalışmayan aksamların sigorta yuvalarında elektrik olup olmadığı kontrol edilir durum anlaşılır yarın usta bakacağı zaman bunu görürse sigortalara haricen elektrik çekip durumu kurtaracaktır muhtemelen peki son gittiğinde ne yaptıda çalıştı sinyal falan hatırlıyor musun ?
yarın bir götüreyim ustaya

motorun orda bir sürü kablo vardı hepsi birbirlerine lehimlenmiş bantlanmış onları 2-3 kabloda toplamış yeni kablolar felan  isterseniz fotograf atabilirim sigorta kutusunun ve motorun o kısımlarını

[Resim: 20160406_145145.jpg]

[Resim: 20160406_145536.jpg]

[Resim: 20160406_145611.jpg]

[Resim: 20160406_145616.jpg]