Tofas Team

Tam Versiyon: 018
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Adım Oğuzhan zaten imzamda yazıyor.2 gündür yazıyorum ama hiç aklıma gelmedi kendimi tanıtmak.Neyse işte 20 yaşına temmuz 4 te gireceğim.Şuan 19 yaşındayım.Hatayın İskenderun ilçesinde yaşamaktayım.Arap değilim.Türk'üm.Bu siteye Ali Abimin daveti ile katıldım.Arkadaşlarımıda çağırdım.Pek ikna yeteneğim olmadığı için gelmeyebilirler.onlar adına özür dilerim Açıklarını ben kapatırım.Arabam Şahin S Düz Beyaz.Motor Modifiyesi felan yok kuru bişiy işte...
Tekonoloji Manyağıyımdır.Başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz seve seve cevaplarım...

Model Yılını unutmuşuz.97 model....
hojgeldin oğuzhan terlemez
hoşgeldin kardeşim..bu sitenin senin gibi kafası çalışan kişilere ihtiyacı var zaten..

erhan07

HoşgeLdin abi.Senin gibi kişiLere çok ihtiyacımız oLuyor
kardeş hoş gelmişsin de Arap değil Türküm demen bende biraz tebessüme neden oldu Smile o taraflarda Araplarda mı var ki bilhassa belirttin?
(22.06.2010, 15:37)Morphadr0n yazdı: [ -> ]kardeş hoş gelmişsin de Arap değil Türküm demen bende biraz tebessüme neden oldu Smile o taraflarda Araplarda mı var ki bilhassa belirttin?

Sen ne diyorsun kardeş ya.Önceden hatay diyince direk arapmısın diyorlardı.Şimdi iskenderun diyincede arapmısın diyorlar.Bunun için önce türküm diyorum.Sonra iskenderun.Hatayda arap çok.Yavaş yavaş iskenderundada çoğalmaya başladı.