Tofas Team

Tam Versiyon: Takas soru ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-semtin-dedikodusu-d-mona-liza-satista-287075327/detay/   Arabamız bu özellikler yapılanlar ilanda yazıyor. Fiyat olarak 14.500 dedik tok satıcıyız düşmüycez satılırsa satılır satılmazsa bizimdir Big Grin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-pejo-106-degisensiz%2Ckazasiz-ve-orjinal-285676280/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false bu araç takas teklifi vermiş ben takas istemiyorum ama yinede soruyum nasıl olur edelim mi değişen boya olmadığını söylüyo tek sol ön kapıda varmış sanırım?
106 hakkında bilgim yok ama ben olsam takas düşünmezdim.sende benım gıbı doğan hastasıysan düşünme derim Smile .Ayrıyeten satma sebebın nedir öğrenebilirmiyim.
İyi yapmışsın kusdan inip hap gibi arabaya binilmez bagaji saymıyorum bile üstelik birde pejo ocağına incir ağacı diker dusuncesindeyim.
abi aten belli günahını almak gibi olmasın ama yorulmuş duruyor araba adam olurmu diye sordum ama yok %80 düşünmem
Peugeot 106lar biraz masraflı oluyor birazda pahalı ben olsam etmem
mermi gibi olsa et derım ama enkaz gıbı Big Grin
illaki avrupa araba iyidir ama bi ara 106 geldi sanayiye disk kırmışmı çatlamışmı araba 1 hafta durdu sanayide gerçi sen ankaradasın hemen bulursun yedek parça sıkıntı olmaz, degişeceksen degiş ama tofaştan agır gelebilir masraflar. Big Grin :ps
Uzakdur bundan. Parça sıkıntı bunlarda. Yedek parça karaborsa ve anlayan olsa marea elx ya da Exclusive al derdim.
Anladığım kadarıyla modifyeye daha yatkın bir araç istiyorsun.
http://www.sahibinden.com/fiat-marea-1.6-exclusive