Tofas Team

Tam Versiyon: Jant icine led döşeme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Arkadaşlar Gördümki bazı arkadaşlarım jant içine led döşeme konusunu baya begenmiş hoşuna gidenler olmuş daha önce açılan bir konu vardı ama resimler silinmiş pek yapan olmasada zahmetli iş oldugunu sanıp ben bugun yapmış bulunmaktayim nasıl yaptıgıma gelirsek...

Park kablosundan + ile - den uzun bir kablo cektim bagaj kısmına ek yaparak ardından 2 adet kırmızı Led'i kampananın arka tarafındaki sabit duran yerine hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım her iki lastigide bu şekilde yaptıktan sonra parklardan gelen + ile - kablosuna bagladım uçlarını yanlız şunu belirtiyim ince kablolarla sakın denemeyin kablo ne kadar kalın olursa o kadar iyi ısınması zor olur ince oldugu taktirde örnek bugun denedim led'i açtıktan 3 dakika sonra kablo eridi kalın kablo ile tekrar yaptım 2 saattir açık durumda hiçbir sıkıntı yok... Aynı sekilde sanaide yaptırmak istedin 150 tl istediler eliniz yatkınsa sizde yapabilirsiniz.

ZONGULDAK
06 P 8423

[Resim: GRZ32N.jpg][Resim: v5aZnm.jpg][Resim: rM0EZ1.jpg][Resim: kBMEBr.jpg]
Güzel olmuş eline sağlık  Smile
Teşekkürler başkan
eline sağlık güzel olmuş yanlız ayrı duğme yapmanı tavsıye ederim istediğin aç kapa yaparsın birde şiddetle rgb led tavisye ediyorum 16 renkli  :ok
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Güzel olmuş. Emeğe saygı
Tesekkürler arkadaşlar 16 RGB led aracımda zaten mevcut ama aracım bordo oldugundan kırmızı takmayi tercih ettim fazla cafcaflı olmasını istemedim sade olan modifiyeler daha cok hosuma gidiyor ayrıca kumandalı sisteme ceviricem rgb ledin sistemini yapıcam kumanda ile hareket edicek böylece daha güzel olur dedigin gbi.
eline sağlık kardesim 150 lira isteyen lere inat kendi işini kendin yap :ok
Bir ara bende niyetlenmiştim havaların soğuk olması beni caydırmıştı biraz daha ısınsın bende yapıcam ek olarak size tavsiyem o sisteme bir adet (dimmer) eklemeniz böyle çok fazla ışık veriyor ve aşırı göze batıyor tabi şahsi fikrim ama en azından öyle olursa dimmer ile ışık kısılabilir.
Şahane olmus maşallah eline saglik abi. Kablonun erimesi frene basmadan dolayı bir ısınma kaynakli falan mı?
yolda giderken bi ayrı gözüküyor herhalde çoğu kişi ledin jantla döndüğünü zannediyor Big Grin  dandik seritlerden diskin arkasındaki saca ledi janta bakacak şekilde bobin teliyle sabitlemistim şimdi yarim yakalak yanıyor.
[Resim: tIrg5Lb.jpg]
Sayfalar: 1 2 3