Tofas Team

Tam Versiyon: Aracımın Sis Farları calışmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar eskiden calışan sis farı şimdi dün akşam acım dedim calışmıyor sigortasına felan baktım kutuda yok nereye baglanmış onuda cözemedim yardım lütfen ne olmuş olabilir ve ne yapmam gerek birde sisleri acınca lambalarda azalma oluyor bu neyden olur.ve bunun içinde ne yapmak gerek arkadaşlar.
Sislerde role olmayinca lambalari acinca kisilma oluyor role sart baglanmasi gerek ayrica sis dugmesine arti geliyormu ona bakmak gerek geliyorsa ampullere bakmak gerek belki kablosu cikmistir
(20.03.2016, 11:55)yucinx yazdı: [ -> ]Sislerde role olmayinca lambalari acinca kisilma oluyor role sart baglanmasi gerek ayrica sis dugmesine arti geliyormu ona bakmak gerek geliyorsa ampullere bakmak gerek belki kablosu cikmistir

Dogru soyluyorsun ama role nasil takacam karisik gibi duruyor role baglama isi birde dugmeye gelen arti kablosuna bakmadim bakim ona gore konusalim.
Sis farı anahtarı kalorifer anahtarından besleniyor şuan kalorifer çalışıyor mu peki ?
(20.03.2016, 13:35)Falcon417 yazdı: [ -> ]Sis farı anahtarı kalorifer anahtarından besleniyor şuan kalorifer çalışıyor mu peki ?

Kalorifer calisiyor ama sisler yanmiyor.
problemi çözdükten sonra röle bagla kardesm faydasını görürsün benm tesisattada yoktu bagşadım gözünde büyütme forum da bunla ilgili benim açtıgım ve baska biçok konu var yardımcı olur sana konular.
Orjinalinde röle olması gerek onun resimde 18 numaralı röle diyor
[Resim: ds1za.jpg]
(20.03.2016, 16:59)Falcon417 yazdı: [ -> ]Orjinalinde röle olması gerek onun resimde 18 numaralı röle diyor
[Resim: ds1za.jpg]

walla ben anlamadım bu işte bakalım.böyle daha gitsin bakim şimdilik sislerde calışmasın.
Stoptaki sislerede baktinmi yanip yanmadigina ?
Ön sislerin fişlerini ampullerini kontrol ettin mi?
Sayfalar: 1 2