Tofas Team

Tam Versiyon: Emniyet Kemerinden gelen Tıkırtı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkese Selem.Sol Direkteki emniyet kemeri askısının içinden tıkırtı geliyor.Bir türlü sesi kesemedik.Kaportacılar halledemeyince döşemeci deneyim dedim oda fotoğrafını eklediğim parçanın aşınmış olabileceğini onunda bulunamayacağını söyledi.Sırf O yüzden emniyet kemer takımı satın aldım.Parçayı değiştik ama sonuç alamadık.Çok Sinir bozucu bi ses hele benim gibiler için akşamları uykum kaçıyor artık düşünmekten başına gelen yada bilgisi olanlar bi el atabilirse...... :alkis [Resim: z7jDUvs.jpg]
Emin misin o resim deki olduğuna  Sitesi

[Resim: x3CCSDG.png]
Resim Taktığım parçanın benzeri doğrudur.Tekrar Kemeri söküp çekmedim parçayı.İçinden Civata Geçiyor parçanın sanrım kemer tokasının tam sıkışmasını önlüyor.Serbest Durması İçin.Tıkırtının bu parçadan geldiği söyleniyor ama çözüm üretebilen çıkmadı.Bi yerde bi büf noktası vardır herhalde.
içine pul veya başka bişeyler takmayı dene vida mesafesini daralt tam sıksın o boşluk yapıyor büyük ihtimal ondan geliyordur.
Onuda Denedim Şu An Yapışmış vaziyette zaten kımıldamıyor ama sese devam.Tamamen söküp aracı kullanıyorum ses yok. Angry Kemersizde araç kullanamam.
(15.03.2016, 14:09)Falcon-67-93 yazdı: [ -> ]Onuda Denedim Şu An Yapışmış vaziyette zaten kımıldamıyor ama sese devam.Tamamen söküp aracı kullanıyorum ses yok. Angry Kemersizde araç kullanamam.



bu ses öndemi arkadamı koltugu söküp rahatça bir plan proje düşün bence ona sen sök kolutugu al çayı eline otur içine, Big Grin bişekilde halledersin sen onu.
Bence o parçayı sök tornacıda yenisini yaptır emniyet kemeri askısında boşluk bırakmayacak şekilde