Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı Menteşesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese Selamlar.1993 Şahin Aracı Sıfır Almıştık Artık Ailemizden Biri Oldu,Bu nedenle elimizden geldiğince titizlikle bakıyoruz.(Araç Hala Kaskolu) Oderece 2 enedir orjinal kapı menteşesi arıyorum bulamadık.Pim Çakmanın Sağlıksız Olacağı Mevcut Menteşelerinin Ayarında Olmayacağı Söylenmekte Menteşelerde Gevşeme var kapılar tutunca aşağı yukarı oynuyor.Menteşe bulma şansım olurmu bilgisi olan üyelerden yardım istiyorum.YADA BU KONUDA TAVSİYE.
Bence caktirin saglikli oluyor bn ole yapmistim orjinali belki unlu otoda vardir ama bulunmuyo galiba yoksa takur tukur ses yapar tam ortulmez kapi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...7066/detay


gerek yok çakmayla sökmeyle ugraşmayın alın taktırın bende söktürdüm bulamamıştım zamanında 1 yıl gitmez bile tekrar ediyor sorun.
Arkadaşın sahine Pim çaktırdik 5 6 ay oldu bi sıkıntı yok suan [emoji1]
exsantric nickini yasin kardeşim verdiğin linkteki menteşe orjinalmi gördün veya kullandınmı bilgin varmı.

İlgilenen Tüm Üyelere Teşekkürler Smile
(27.02.2016, 10:57)Falcon-67-93 yazdı: [ -> ]exsantric nickini yasin kardeşim verdiğin linkteki menteşe orjinalmi gördün veya kullandınmı bilgin varmı.

İlgilenen Tüm Üyelere Teşekkürler Smile



yok hocam melesef sıfır alıp takamadım ama şöyle bişey var pim çaktırırsan 1 ay kapı sert açılıp kapanıyor onuda söyleyeyim açık açık  araban orjinalmişde zaten gerek yok ugraşmaya sıfırını alıp taktırın cillop gibi olur, arayıp bilgi alabilirsiniz satıcıdan yada google amcadan araştırıpda alabilirsiniz. :ok
Teşekkürler arayıp sormalı olmadı 1 kapı için alıp bakmalı.Teşekkürler Tekrar.Pim çakma işi pek içime sinmediğinden 2 senedir beklemedeğim.İnternettede hiç gözüme çarpmamıştı.İyiki Foruma yazmışım alıp kullanırsam paylaşırım sonucuda.

Konuyla İlgili başından benzer sorun yaşamış ve çözümlemiş üyeler varsa onların görüşlerinide bekliyorum
Idea
Benşm sağ kapıda sorunlu kasislerden filan geçerken kapalı oldugu halde tak tuk ediyor pim çakılması lazım ben öyle geziyorum takır tukur cok rahatsız ediyor.
Benim daha okadar değil.O duruma gelmeden çözüm bulmaya çalışıyorum.Umarım sonuca ulaşabilirim.O sesle arabaya binemem ben takıntılıyım arabama saat gibi olmalı.  Nazar Boncuğu
Parke yolda rahatsızlık bendede var. Normalde arabam gümbür gümbür ama parke yolda takır tukur Wink
Kendımız takamazmıyız acep Smile
Sayfalar: 1 2