Tofas Team

Tam Versiyon: Yan Sanayi Orjinal Farkı Ne
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
selamın aleyküm konu yanlış yere açıldıysa adminimden özür dilerim.Arkadaşlar arabamın Sis farlarını değiştirmek istiyorum ama şu an üzerindekiler yan sanayi.tekrar alacağım Sis farında orjinal alsam daha iyi bi aydınlatma olurmu bunu öğrenmek istiyorum bide sislerimde xenon var ve aldığım arkadaşım dediki bunları orjinal Mako sise takarsan olmaz uzun gelir felan dedi benim bildiğim bütün h3 ampuller aynı değil mi Şimdiden Teşekkürler
yan sanayinin çanağı kararır . aydınlatması orj. gibi olmaz.  ampul işini bilmiyorum bendeki sisler yansanayi old. için
Oyle bisey olurmu ayni kalip ayni canak olur lamba h3standart
Halojen ile xenon h3 ampulü farklı. Mako ile diğer marka sisler de farklı. Makoda ampul yatay duruyor far ampulü gibi diğerlerinde ampul dikine takılıyor. Ayrıca makoda ampul şapkası var.
kusura bakmayin yanlis bilgi vermisim...
bn internetten 50liraya zenon almıştım h3 mako sis farına takmak için içindeki şapkayı çıkarman gerek oda zor ki zaten mecburen arka kapağını delmek zorundasınız arka kısmı dışarı taştığı için bn şapkayı çıkarmadan zenon ampulunu taktım oturmadı sabitleme demirini çıkarıp zenon ampulun arkasından geçecek şekilde bobin teliyle doladım arka kapağı 2cm genişliğinde delik açsanız yeterli sonra kapağı kapattıktan sonra güzelce silikonlayın k.bakmayın mobildeyim resimler var ama vatani görevimdeyim atamıyorum
Hayirli teskereler
(09.02.2016, 23:39)Yıldırım.sar06 yazdı: [ -> ]Hayirli teskereler
eyvallah kardeşim.Darısı başına Smile
şimdi parçacıdan gidip alacam MAKO sisleri ama eğer olmazsa boşuna para vermiş olmayım diye soruyorum arkadaşlar kusura bakmayın pek bilgim yok sonuç olarak MAKO yu alsam uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım yani 45 Lira çöpe gidermi ?
(10.02.2016, 17:28)furkan985 yazdı: [ -> ]şimdi parçacıdan gidip alacam MAKO sisleri ama eğer olmazsa boşuna para vermiş olmayım diye soruyorum arkadaşlar kusura bakmayın pek bilgim yok sonuç olarak MAKO yu alsam uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım yani 45 Lira çöpe gidermi ?

Uyumsuzluk derken xenon ampulü makoya takarken mi? Ben sislere xenon takmadım ama xenon ampul uzun yukarda bi arkadaş daha yazmış zaten makoda ampul şapkası var tadilatla takılır ancak. Diğerlerine 15-20 lira verene kadar mako al bence ömürlük mal.
Sayfalar: 1 2