Tofas Team

Tam Versiyon: Normal anahtarını sustalı anahtara çevirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Normal anatarı sustalı anahtarlıga çeviricem ama ne gibi işlem yapıyolar merak ediyorum bisey degiştiriyolar mı 2 senedir yılbaşına yakın zamanlara hemen hemen tofaş çalmaya başladılar unsan ister istemez korkuyor..
Sustalı olması ek güvenlik önlemi değil ki. Normal anahtarı sustalıya kazıyor bu kadar.
Kodlamasını içinden ayarlıyorlar anahtarcılar yapıyor ,ya da anahtarları alarm beynine tanıtıyor olmaları lazım
Ek güvenlik açısından degil zaten nolur nolmaz degisen bisey olur farkedemeyiz basdan tetbirmizi alalım diye sordum.. tofaşın kapıları zaten spatulayla acılıyo acamasınlar kapı kolarının içine 0.5 lik saç koyup kapatım tetbir amaçlı..
Hazır sustali anahtar satılıyor merkezi kilit beyinli alıyorsun sadece uzaktan kumanda beyni değişiyor anahtari çekiyorlar bide sustali anahtari fiyat 100 tl biz burda yaptık
Burda sanayide bi anahtarcı var 50 tl fiyat çekti anahtar hery ona ait alman malı patentli dedi alıcı verici karışmasın diye bi düzenekden filan bahsettiler dogrumu degilmi bilmiyorum
Fiyat tek anahtar içinse pahalı bence. Ben de sustalı merkezi kilit vardı kumandanın biri bozuldu aliexpressten yeni audi tip kumanda aldım anahtarcıdan da anahtar kazıttım 20 lira civarına mal oldu bana. Tabi en az 2 yıl olmuştur.