Tofas Team

Tam Versiyon: Bizde KAldık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın aleyküm sayın TT ailesi resim yükleyemiyorum şuanda malesef kusura bakmayın.

10 ağır kusurla kaldık bunlarda -4-5 tanesi geri vites ve 4lü sinyaldi.3 ay önce yaptırdığım ön şasede çürük var dedi .  diğerleri ise ön sağ teker rulmanında boşluk varmış.rot başında fişekte falan sorun var yazmış .

 5.2.2014de sarnıçta girdim kardeşimin tabiriyle bebe ruhi bi arkadaş ilgilendi sağolsun 20 civarındada hafif kusur yazmış ne bulduysa Big Grin en komikleri ise  eylülde 0 aldığım lastiğe çatlak yıpranmış demiş. Bagajdaki yangın tüpüne ve ilk yardıma yok demiş  canı neyi çektiyse yazmış .
2 aydır dua ederim vize günü yağmur olmasa diye maşallah izmirde sel oldu vize günü şanssızlığın bu kadarı muayene yerinede giderken yol göl olmuş logarlar falan taşmış arabanın içine kadar pis su sızdı geri vites 4lü o yüzden kanalda çalışmadı zaten arabanın içi leş gibi oldu.
Keşke kuru havayı bekleseydın Wink
Geçmiş olsun hocam vardır bundada bi Hayır deyip geç gitsin
Ah ömer bey Acil yola çıkmam lazım randevu almış bulundum karışık tost gibi durumlar yani Smile
Eyvallah ali kardeşim tabiki amenna .

En önemlisini unutmuşum arkadaşlar ağırkusur olarak Şase nosunda  sorun vardı  K-C-L TOFAŞ yazı muhabbeti ağır kusur yazıldı:verilen bir kağıtla trafik tescilde yeni ruhsat çıkarttım 81,5 Tl tuttu. 5 dklık iş aslında ama memura bağlı yürüyor iş Otokent Trafik şubede  saat 15:45 civarında elimizde ruhsat yok pazartesiye gelince yapılacak işide uzun oluyor dedi. Tam uzadı işler derken saat 16:10de tepecik tescilden yeni ruhsatı çıkarttım  Nazar Boncuğu :ohoh
Geçmiş olsun.2009 da şase numarasina bakilmayan sorulmayan aracın 2011 de baktı numara yok bu numara yazacak surda dedi ben de hiç gormedim megerse boyanirken üzerini kapatmislar zımpara ile actirdim ruhsattaki rakamla aynı tekrar vize ye girdim  bu sefer de baş tarafta tofas124a yazması gerekiyor dedi yazmiyorsa emniyetten yeni numara alıp çaktiracaksin dedi. tekrar kabortaciya komple actirdim yazıyormuş gectim bir de üzerine ruhsat yeniledik.
2013 de bagajda 2kg yangın tüpü+içi tam ilk yardım seti vardi karşidan bakmayla ilk yardım setine eksik vb demiş.
2015 de ise kutup başlarında plastik kapaklar olmasına rağmen yok demiş.tek seferde geçince bir oh çekmistim.
Adamlar yazmaya yer arıyor zaten hele ki bizlere deli oluyorlar
Tamam o şasede ne yazıyorsa ruhsatta yazması lazım katılıyorum haklılar ama çeyrek asrı geçmiş araba sorun olmamış birşey dememişsin ki belkide zamanında sen istedin böyle yazılmasını ruhsata  ve binlerce mevcut olan bi sorun bu kadar zaman sonra devlete gelir sağlamak çıkarcılıktan başka birşey değil aslında bizim arabalara yapılan  Frown Ben ilk yardım setini açtım içinde eksik olmasın yazmasın diye güvenlik gelmiş diyor bana hani iğnen hani tansiyon cihazın hani ısığın makasın bide arabaya parfüm sıkıyorsun toplan şunları dedi hepsini tek tek çıkarıp eline verdim şeker ölçme aletine kadar  :haha :hıı
Ruhsatta sase numarası diye yazınca tabi haliyle sadece rakamları yazmışlardir vakti zamanında.
Sanki dikis iğnesi olunca herkez doktor hemşire de oracıkta yaraliyi dikecek.batikon, bant, gazlibez vb şeyler yeterlidir bence.
Çok şükür 3 ağır kusur  Big Grin

1.Sağ arka kapı içten dıştan açılmıyor.
2.Geri vites lambası çakarlı yanıyor.
3.Sisler  Big Grin Big Grin
bir abimin dedigi geldi aklima aynen yaziyorum  Big Grin "ulan ben arabaya 2000de tüp taktirmisim bugüne kadar muayeneden gecti bugün kaldim neymis tüp dolum borusu egzozun ordan geciyomus agir kusur ulan 15yildir orda bisey olmadi simdimi olcak"  Big Grin olmadik yerden kusur yaratiyolar
Sayfalar: 1 2