Tofas Team

Tam Versiyon: Çürükler tahmini masraf
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aracımı yazın kaportaya sokmayı düşünüyorum tamamen değil boyası yeni zaten çürükler çıkmaya başladı bunları zımparalayıp macunlatmayı düşünüyorum ve sonra boyanacak çamurluklarda değişecek tahmini masraf ne kadar çıkabilir?

Bu tavanda olan 5 6 tane çürük 
[Resim: L1WyyJ.jpg]


Bu bagar içi arka sol stop arkası (iyi çekememişim)
[Resim: PPZ0rv.jpg]

Arka plaka altında
[Resim: qPZbW3.jpg]

[Resim: ML30v6.jpg]

Sağ çamurluk
[Resim: gZJqWL.jpg]
[Resim: QZoa7A.jpg]

Sol çamurluk
[Resim: 7MrqNm.jpg]
[Resim: 92PQd9.jpg]
komple kaporta boya ben 1500 diim sen 2000 hesapla bende düşünüyorum böyle bişey
Komple kazıtılıp boyatmak istemiyorum sadece çürükler zımparalanıp macunlanıp boyatılsın yeter fazla masraf yapmak istemiyorum alt taban çürüktü onu 175 tl ye yaptırdım tanıdık vastasıyla
Sadece iki çamurluga aynı şekilde işlem e 250 demişlerdi
Taban çürükleri ile dışındaki çürükler aynı iş değil biri kaynatılır ziftlernir artık ne tür işle yapılacaksa halı örtülür biter gider bu gözler görülür iş ince işçilik boyası macunu işçiliği vs vs.
Güncel.
Tanidigin kapıdaki el kadar göcugu 'sadece duzeltmeye' burda 150 istemisler.
Aslında kendin yapabilirsin kabaran yerin etrafına kağıt bant yapıştırıp zımpara yaparsın üzerine macun sürüp zımpara yapıp astarı atıp koda göre spreye boya bastirirsin macun surdugun yerin üzerini boyarsin. Sadece zımpara yapıp macun sursen bile çürümeye engel olur.
senın masraf 1000 1500 arası bişi tutar kaportacıları tek tek dolaşıp fiyat al
arabayı kazıtıp boyatmak zaten 1500 2000 ben sadece çürük olan yerleri yaptıracağım
S.A abiler ben de bugün kartalı bıraktım tamire alt taban idare eder diye düşünüyordum muayeneden geçmez dedi çamurluk içleri filan yapılacak. aslında ben kapı kilitleri  komple elden geçecek bir kapı düşük o düzelecek bagaj döşemesi yapılacak  filan diye konuşmuştum malzeme benden 2 gün 200 tl sürer dedi. arabayı lifte bi çıkardık  çürükler ortaya çıkınca 5-6 gün 800 tl dedi. bilmiyorum piyasayı sizce nasıl?
Sayfalar: 1 2