Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin Sorunu !!!Sabah Zor Çalışıyorrr...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a Arkadaşlar...
Şimdi Sorunum Şu....
Arabayi Lpg 'den Benzine cekiyorum...30-40 km yol yapiyorum...Eve Gelince arabayi benzinde birakiyorummm...Sabah Tekrar marşa bastigim zaman benzinde zor calisiyor...ama lpg sıkıntı yok...sanki sabah bastigim zaman lpg'den benzine almis gibi oluyor...o hissi veriyor araba...
Acaba Karbüratördeki Benzin mi Bitiyor...yoksa ucuyor mu!
Bide Arabam Karbüratör Ayari var...Arada bi benzinde sanki stop etcek gibi oluyorrrr...
Sorun Ne Olabilir Arkadaşlar !!!
Aleyküm selam. Benzinde arabayı yokuş aşağı park edip öyle dene belki sorun benzin pompasindan olabilir.rölantide çalışırken devrin düşüp yükselmesi falan gibi sorunlar varsa karbüratör bir yerlerden hava alıyor olabilir.
(31.01.2016, 21:32)ersın124 yazdı: [ -> ]Aleyküm selam. Benzinde arabayı yokuş aşağı park edip öyle dene belki sorun benzin pompasindan olabilir.rölantide çalışırken devrin düşüp yükselmesi falan gibi sorunlar varsa karbüratör bir yerlerden hava alıyor olabilir.

Eyvallah Saolasın Usta...O Zaman Benim Ustaya Bi Götüreyim Arabayı Bakıttırayım Karbüratörü Wink
Karbüratör deki benzin uçuyor kontağı açıp pompalaman gerek bayabi  fazda tekde benimde alıyor hatta hava eksinin altındayken fazda tekmarsta 1 2 saniye sonra bile çalışıyor benim araba ama benzin boşa mars bastiriyor Smile) sabahın şogunda pompalar babam pompalar Smile

Bilgilendirme: Konu doğru yere taşınmıştır
araba benzinde çalışırken benzin kokusu geliyor mu? benzin otomatiği kuruyup çatlamış olabilir benzinde çalışırken koku haricinde fark edemezsin araba gider ama durunca sabaha kadar o çatlaktan benzin uçar gider? sabahta ilk çalıştırmada ondan zorlanabilir? söför koltuğunda otururken hava filitresinin sağ alt tarafında az biraz çalışınca bir bak ona benzin atmış mı?

Çok çok Smile) bildiğimden değil belki olur mu olur hani
(09.02.2016, 02:59)denge92 yazdı: [ -> ]araba benzinde çalışırken benzin kokusu geliyor mu? benzin otomatiği kuruyup çatlamış olabilir benzinde çalışırken koku haricinde fark edemezsin araba gider ama durunca sabaha kadar o çatlaktan benzin uçar gider? sabahta ilk çalıştırmada ondan zorlanabilir? söför koltuğunda otururken hava filitresinin sağ alt tarafında az biraz çalışınca bir bak ona benzin atmış mı?

Çok çok Smile) bildiğimden değil belki olur mu olur hani

Eyvallah saolasin bi bakayim