Tofas Team

Tam Versiyon: kupa konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
sa arkadaşlar öncelikle herkeze iyi forumlar  benim bi eski kasa doğanım var ve yürüyeni on numara gazda çok rahat 160 170 görüyorum boş motor  difransiyel ve şanzımanda aynı şekil sıkıntısız   ama gelelim kasaya kasası sıkıntılı ve ustlar kasasına para haracmaya degmez dediler ve çok üzüldüm  ve bende bi yerden bi kupa buldum boyası fln çok güzel cürügü fln yok fakat  t stop kupası ve bu kupayı almış olsam nasıl kendi arabama taktırcam şaşe numarasını işletecem ve  ustalara verecegim işcilik haric ne kadar olur  usta tanıdıklarım var yürüyeni otturmayı onlar yapacaklar bana şu an yasal işlem lazım bi yardımcı olursanız sevinirim ...
şimdiden teşekür ederim.
İşletme gibi bir şeye gerek yok senin aracın paneldeki etiketi diger araca takilacak şase numarası duzgunce kesilip diğer aracın üzerine aynı yere kaynakla monte edilecek, motoru da taktinmi hersey tamam olacak. sadece renk den dolayı şase numarasını yerine kaynattirdiktan sonra ruhsattaki renge boyatirsan hiçbir sorun olmaz farkli bir renk ise yeni kupa dıştan temizlik boyası yaptirirsan renk değişikliği nedeniyle ruhsata isletirsin.
(28.01.2016, 10:17)ersın124 yazdı: [ -> ]İşletme gibi bir şeye gerek yok senin aracın paneldeki etiketi diger araca takilacak şase numarası duzgunce kesilip diğer aracın üzerine aynı yere kaynakla monte edilecek, motoru da taktinmi hersey tamam olacak. sadece renk den dolayı şase numarasını yerine kaynattirdiktan sonra ruhsattaki renge boyatirsan hiçbir sorun olmaz farkli bir renk ise yeni kupa dıştan temizlik boyası yaptirirsan renk değişikliği nedeniyle ruhsata isletirsin.
yasak oldugundan dolayı bizim burdaki ustalar yapmıyolar
Gel tokatin erbaa ilçesine ben kasayı senin arabaya bindirtiyim gardas burda bizim ustalar yasak dinlemiyorlar
hüseyin kardeşim. Bu işlere bulaşma. Mühebbette kadar yolu var. Senin arabanın rengi ne ?
gel ısparta yalvaça itinayla halledelim
kupa gecirmeye harcayacaginiz paraya kendi arabanizin kupasini sifirlarsiniz