Tofas Team

Tam Versiyon: silecek sorunu acil
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
malum havalar karlı camın üzerinde 30- 50 cm kar vardı silecekleri kaldırmıştım ama karın içinde kaybolumuşlardı silecegi çalıştırdım neden boyle bişe yaptım bilmiyorum. şimdi silecekler iptal acaba nerede sorun vardır motor çalışıyor. işin en kötü yanı bu olanlardan pederin haberi yok bilenler bi yardım edebilirmi ?
Sileceklerin dibindeki kapakları aç 13lük somun var sök kolun oturduğu yerin dişlerine bak ya orayı sıyırdı ya da üzgünüm motorun bağlantı parçasındaki dişleri sıyırdı ya da direkt motor dişlisi kırıldı
silecekler kaldırılmış şekilde dönüyor ama çok zayıf belki dediğin gibi silecek dibinden sıyırdı. bağlantı parçası dediğin hangisi mustafa abi ?
Motoru yaktın sanırım sen benim dediğim parça motorun ağzında takılı
yanlız motor çalışıyor ses geliyor motordan hız ayarı falan aynı sesten anlaşılıyor. senin dediğin parçanın resmi varmı mustafa abi ?
Resim yok
Çok zayıf dönüyor diyorsun bana motoru yaktın gibi geldi son diyeceğim budur
Karlı havaları yaşatacağı sıkıntıları bilmem deneyimi olanların yorumlarını bekleyelim en iyisi
abi karla bi işi yok sılecek kollarına çok yük binmişti o şekil çalıştırınca bi yerden sıyırdı mekazınma ama nereden motor ses olarak normal çalışıyor yarın bi söküp bakayım . motor fiyatı ne kadar acaba ?
Orjinali 100 lira civarı (mako)
yarın belli olur ne olacagı hayırlısı artık motor çalışıyor gerçi ama bakalım nereden patlak verecek . sağolasın
[Resim: YJgLL4a.jpg] arızalı parçayı buldum motorun silecek mekanızmasına bağlandıgı parça içinin freezesi düzlenmiş o yüzden motor içinde boşa dönüyor. ne yapmalıyım ?

işlem tamam çıkma aynı demirden bularak 10 tl ye aldım biraz ugraş sonucu çalıştı silecekler konu kilitlenebilir mustafa abi.