Tofas Team

Tam Versiyon: motor sarsıntısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
aracımda sanki bir buji çalışmıyo gibi sarsıntı vardı distiribütör kablolarını tek tek çıkardım baktım motorda 3. blokdaki bujiyi çıkardığımda buji yağlı şekilde çıktı bujiyi ve kabloyu değiştirdim ama gene aynı sarsıntılı çalıma devam ediyor acaba sekmanda bir sıkıntımı var sorun nedir?
Atesleme yaptigindan eminmisin 3. Bujinin eger calisiyo ise subaplardan kaynakli bi sorun olabilir
(25.01.2016, 17:14)Mustafa 66 yazdı: [ -> ]Atesleme yaptigindan eminmisin 3. Bujinin eger calisiyo ise subaplardan kaynakli bi sorun olabilir

ateşleme yapıyor hatta bujiyide değiştirdim kabloyuda ama aynı diğer bujilerde sorun yok sadece 3 blok çalımıyor
Geriye distribitor kapagi kaliyo ateslemede belki catlak vardir da atesleme var diyosun o zaman 3. Pistonun subaplari gorevini yapmiyor pistona kolay kolay bisey olmaz motorun ustu bi elden gecmesi gerekiyo yanii
3.silindirin buji kablosunu çıkarıp ucuna bir buji takıp aracin gövdesinde(- şase alacak biryere) deydirdiginde kivilcim atıyorsa ateşleme saglamdir; subap arizalidir üst kapak sökülmesi gerekiyor. kıvılcım yoksa distribütör kapağı arizalidir.
Ortacada mehmet arıcı var rot balansçı arabayi ben ona gösteririm sorununu anlatirsin abi bakar teşhisi koyar kendisinin yapamayacağı bir sey ise seni bir ustaya yonlendirir.
(25.01.2016, 22:13)ersın124 yazdı: [ -> ]3.silindirin buji kablosunu çıkarıp ucuna bir buji takıp aracin gövdesinde(- şase alacak biryere) deydirdiginde kivilcim atıyorsa ateşleme saglamdir; subap arizalidir üst kapak sökülmesi gerekiyor. kıvılcım yoksa distribütör kapağı arizalidir.
Ortacada mehmet arıcı var rot balansçı arabayi ben ona gösteririm sorununu anlatirsin abi bakar teşhisi koyar kendisinin yapamayacağı bir sey ise seni bir ustaya yonlendirir.

TŞKLER