Tofas Team

Tam Versiyon: hararet sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
iyi aksamlar dün aksam yoğun yamurda bayır yukarı zorlayarak gittim hararete hiç bakmadım benzinlıge girdim de hararete bi baktım 130 da duruyordu ama fan çakışmıyordu hemen indim assa kaputu actım  motorun normalde göstergeye göre yanması gerekıyor ama motor nerdeyse buz gibiydi kontagı kapattım 5 dk sonra tekrar çalıstırdım 10 dk yol gıttıkten sonra eve vardım hararet yine130 da ıyı ama fan çalışmıyordu motor yıne soguktu problem nerde acaba bilgisi olan varmı
Eğer motor suyu normal hararet durumu yok ise gösterge şasesi zayıftır, veya önceden çekilen bir kablosu var hareretin motora takılı soketten çıkıp sağa sola çarpınca hararet sona vuruyor. Eğer hararet söz konusu ise kış mağlum antifriz yok ise blok çatlatmış olabilir bir ihtimal bir çok nedeni olabilir.
bıraz önce yıne çalıştırdım 10 dk sonra yıne 130 oldu radyatorde ve su kabında antıfırılı su var anlamadım ya

(18.01.2016, 19:41)betaboy yazdı: [ -> ]Eğer motor suyu normal hararet durumu yok ise gösterge şasesi zayıftır, veya önceden çekilen bir kablosu var hareretin motora takılı soketten çıkıp sağa sola çarpınca hararet sona vuruyor. Eğer hararet söz konusu ise kış mağlum antifriz yok ise blok çatlatmış olabilir bir ihtimal bir çok nedeni olabilir.
benım yapabılecegım bırsey varmı acaba gosterge bozuk olsa hıc oynamaz dıye dusunuyorum ama napmam lazım
Birden 0 dan 130'a mı çıkıyor yavaş yavaş normal seyrindemi çıkıyor. Şimdi 130dayken radyatör kapağını aç diyeceğim de gerçekten hararet varsa yanarsın.
4.bujinin az üstünde hararet müşürü var o bozulmuş olabilir bir ihtimal
(18.01.2016, 20:02)betaboy yazdı: [ -> ]Birden 0 dan 130'a mı çıkıyor yavaş yavaş normal seyrindemi çıkıyor. Şimdi 130dayken radyatör kapağını aç diyeceğim de gerçekten hararet varsa yanarsın.

5 dk calıstır dım gosterge 50 ye geldı sonra bırden 130 yaptı

(18.01.2016, 20:47)mesuttuna yazdı: [ -> ]
(18.01.2016, 20:02)betaboy yazdı: [ -> ]Birden 0 dan 130'a mı çıkıyor yavaş yavaş normal seyrindemi çıkıyor. Şimdi 130dayken radyatör kapağını aç diyeceğim de gerçekten hararet varsa yanarsın.

5 dk calıstır dım gosterge 50 ye geldı sonra bırden 130 yaptı

su hortumunu ellıyorum el yakacak bır sıcaklıkta yok
Birden vurmaması lazım bak ya kaçak var hortum patladı, yada gösterende mişürde sıkıntı var diğer ışıklarda dalgalanma yoksa skıntı müşür.
Kardeşim sistemde hava olabilir bi kontrol et. Motor soğuksa gizli hararet olabilir
(18.01.2016, 21:26)OzerAydogdu77 yazdı: [ -> ]Kardeşim sistemde hava olabilir bi kontrol et. Motor soğuksa gizli hararet olabilir
avayı nasıl alacam kardesim
Yalanci hararettir büyük ihtimal lpg beyni suya gaz basınca hararet birden 130 oluyor onuda kontrol etmek lazim benimki bozulduya herkesinkini oyle sanıyorum kusura bakmayin ama yedek depoda fokurdama varmi yada gaz kokusu
Sayfalar: 1 2