Tofas Team

Tam Versiyon: LPGde tekleme sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aracin beyin yeni degisti cok az bisey gaza bastigimda rolantide bi dusme oluyo araba gaz yemiyo gibi tekleme yapiyor biraz fazla bastiginda bisey yok 1000 1100 devir arasinda yapiyor benzinde bu sorun yok sizce neden kaynaklı?
Bilgisayarli ayar da net bir sonuç çıkar ama bilemiyorum Lpg ayarları mı kısık yoksa hava mı fazla geliyor
(14.01.2016, 23:28)ersın124 yazdı: [ -> ]Bilgisayarli ayar da net bir sonuç çıkar ama bilemiyorum Lpg ayarları mı kısık yoksa hava mı fazla geliyor

Fazla hava gelmesi ile yapar mi acaba bu sorunu. Gaz kesicisi ile ilgili olabilir mi beyin atiker kesici lovato mesela onu yada mikseri degistirmeyi dusunuyorum mikser iyi degil demisti gazci bi kere.

(14.01.2016, 23:34)elk_35 yazdı: [ -> ]Benim başımda da öyle bi durum var.Buji kablolarını tek tek çekin çekince arabanın çalışması sersemleyecektir.Tek tek deneyin eğer birinde değişme olmazsa subaplardna kaynaklıdır başımda öyle bi sorun var.Kapak işçiliği maliyetli geldiği için şimdilik idare ediyorum .

Ama benzinde oyle bisey yapmiyor heralde subaplarla ilgisi yoktur. Sadece gazda yaptigi icin lpg tesisati ile ilgili bisey heralde.
Benzinde herşey normal ise tek seçenek lpg. Ben de beyin lovato, kesici filtre ve anahtar eko gaz,samandıra atiker markalarin farklı olması farketmez.Lpg ayarı hic yapmadım hava fazla aldigi zaman gaz yemiyor hani lpg de çalışırken kepi acmissin gibi gaz yemiyor . 1100dd üzerinde gaz yemesi iyi diyorsun hava değil miş. Mikser karbüratör üzerinde gevşek falan da o sebepten mi?. olmazsa tekrar lpg ayarlarını gözden geçir.
Resimde 2 numaralı kısmı aç yarıma yakın bantlama yap dene
[Resim: bYgO2G.jpg]
(15.01.2016, 01:13)Falcon417 yazdı: [ -> ]Resimde 2 numaralı kısmı aç yarıma yakın bantlama yap dene
[Resim: bYgO2G.jpg]

Tamam bu dediginizi yapip deneyecegim..
@Falcon417 o dediğiniz yer zaten bantlı
O zaman gaz ayarıyla uğraşmak gerek
(18.01.2016, 20:04)Falcon417 yazdı: [ -> ]O zaman gaz ayarıyla uğraşmak gerek

Yeni atiker takmistim lovato arizalanmisti hatirlarsin devirde duzensizlik falan vardi ayni sorunu yine yapmaya basladi beyin yine mi bozuldu acaba 1 ay olmadi daha
Alakası yok gibi görünüyor bujileri distribütörü falanda kontrol edebilirsin
Sayfalar: 1 2