Tofas Team

Tam Versiyon: sabah çaıştırma sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arabamın cumartesi günü  dispiratör kapagı ve içindeki bi parçası değişti gaz ayarı yapıldı marşa basınca marş dinamosunun 6 7 cevirmesinde çalıştıydı 2 3 gün arabaya binmedim bu akşam bastım marşa araba çalışmadı gaz geliyor tıss diye ses geliyor marş baya bastım ama almadı nedendir.
Bndede vardı o sorun distrubtr kaPagi içindeki parcalar değişti ama yine calsmiyodu distrbutoru komple degistirdim tek marsta aliyor
(12.01.2016, 00:00)extreme yazdı: [ -> ]Bndede vardı o sorun distrubtr kaPagi içindeki parcalar değişti ama yine calsmiyodu distrbutoru komple degistirdim tek marsta aliyo
kendim takabilirmiyimki
Ayar yapması sorun kardes ustaya taktir 10 lira ver yeter
Distiributoru komle degistirmene gerek yok milinde bosluk varsa burç çakilir kapagi degisirmissin zaten platin, meksefe, tevzi makarasi değişir(birisini değiştirmissin).Buji, buji kabloları,subap ayari karbüratörun bakımı da yapildimi hiçbir sorunun kalmaz.+lpg beynine de Röle taktir.
(12.01.2016, 00:34)ersın124 yazdı: [ -> ]Distiributoru komle degistirmene gerek yok milinde bosluk varsa burç çakilir kapagi degisirmissin zaten platin, meksefe, tevzi makarasi değişir(birisini değiştirmissin).Buji, buji kabloları,subap ayari karbüratörun bakımı da yapildimi hiçbir sorunun kalmaz.+lpg beynine de Röle taktir.

arabam elektronik ateşleme ama platin degil
Aracın üzerinde ki Slx ateşlemesi ise distributor uzerindeki modül yada içindeki manyetik bobin grubu diye adlandırılan parçalardan birisi bu gibi sorunlar yapiyormus.
(12.01.2016, 12:59)ersın124 yazdı: [ -> ]Aracın üzerinde ki Slx ateşlemesi ise distributor uzerindeki modül yada içindeki manyetik bobin grubu diye adlandırılan parçalardan birisi bu gibi sorunlar yapiyormus.
kazalı kartalımız var 91 ondan söker takarız artık