Tofas Team

Tam Versiyon: Logo konusunda yardım.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Artık arabamla anılmaya başladım.İlerleyen zamanlarda işleri biraz büyütmeyi düşünüyorum.Youtube hesabı falan açıp gezip gördüğüm yerleri paylaşmayı düşünüyorum.Şimdilik bir logoya ihtiyacım evde bilgisayarım olmadığı için kendi başıma halledemedim sizden bu konuda yardım istiyorum.Akılımada gelen pek bişey gelmiyor.Aşağıda arabanın bi kaç fotoğrafını koydum. Şöyle kocaman kocaman tekerlekleri olan arkasından da siyah duman çıkan arabalı logo düşündüm.

http://i.hizliresim.com/nLjdA0.jpg
http://i.hizliresim.com/nLjdN1.jpg
Kendine özgü bir şey istiyorsun ama ben olsam bu renge port bagajından sis farına kadar  bunu uygularım hatta kaput halatlarını bile yapardım
[Resim: PIFVkQ5.jpg]


Arka camada dakar logosu yaptırırdım
[Resim: wfArWsY.png]
(11.01.2016, 21:45)SerkanT yazdı: [ -> ]Kendine özgü bir şey istiyorsun ama ben olsam bu renge port bagajından sis farına kadar bunu uygularım hatta kaput halatlarını bile yapardım
[Resim: PIFVkQ5.jpg]


Arka camada dakar logosu yaptırırdım
[Resim: wfArWsY.png]


Bunlarda olabilir ama ilerleyen zamanlarda yaptırmayı düşünüyorum özellikle çamurluğa isim,kan grubu ve bayrak güzel olur diye düşünüyorum.Şimdilik sosyal ortamlarda fotoğraf paylaşırken kullanıcağım kendime özgü logo istiyorum.
Bununla İlgili Hazır Logo Yapan Siteler Mevcut Kafanıza Yatan Bişey'ler Bulursunuz Bununla İlgili Google'de Arama Yapın Bir Çok Logo Yapan Site Vardır.
(11.01.2016, 22:17)BaLimTK yazdı: [ -> ]Bununla İlgili Hazır Logo Yapan Siteler Mevcut Kafanıza Yatan Bişey'ler Bulursunuz Bununla İlgili Google'de Arama Yapın Bir Çok Logo Yapan Site Vardır.

onlarda işime yarayan bir şey bulmadım.İntermnt cafeye gittim orda biraz uğraşak şu 2 taslağı yaptım bunlar üzerinde düzeltmeler yapıcam.[Resim: 0m1dl9.jpg][Resim: A5Lanp.jpg]
PhotoShop İle İlgili Becerin Varsa Güzel Bişey Yapabilirsin
(13.01.2016, 13:49)BaLimTK yazdı: [ -> ]PhotoShop İle İlgili Becerin Varsa Güzel Bişey Yapabilirsin

pek bişey bilmiyorum hocam internette öğretici videolara bakarak öğrenmeye çalışıyorum.Yukardaki 2 taslağı ben yaptım işte.
Öğretici Videolara Bakarsanız Pek Bir şey anlamazsınız Logoda Yazı Olarak Ne Yazacaksınız Ben Size Yardımcı Olayım

Pm. Gönderin Ordan Size Yardımcı Olmaya Çalışayım