Tofas Team

Tam Versiyon: Rölantide Yağ Lambası Yanıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar aracım 1,6 i.e. 

Geçenlerde farkettiğim bir olay, araba rölantide iken yağ lambası ufak ufak göz kırpıyor. Tam böyle stop edecekken yanar ya onun gibi. Fakat sorun şu ki rolanti düzgün düşüklük yok zaten bildiğim kadarıyla beyin rölanti devri komutunu veriyor. Nedenleri nedir, başına daha önceden gelen var mı?
Yag eksik ola bilirmi ?

Yag eksik ola bilirmi yagina bakin
(08.01.2016, 17:32)kazdali yazdı: [ -> ]Yag eksik ola bilirmi ?

Yag eksik ola bilirmi yagina bakin

Yagina bak kardesim basina is acmadan bende bi ara isikta beklerken yag lambasi yandi kenara cekiyim duruyum dedim araci hareket ettirdim söndü eve gittim sabah cubugu çektim yag yok sanayiye götürdük karter contasindan kacirmis az bi yag cikti contayi deistiler yagi kondu kurtardık gunduz vakti yansa o kisa surede goremeyebilirdim aksam olduğundan hemen gördüm
yağ müşürüde arızalı olabilir bi ihtimal.
Yağı yeni değiştirdim, karterin, yağ kapağının contalarını da değiştirdim kaçak yok. Yağ seviyesi de normal düzeyde. Hani desem ki araba basık altını sağlam bir yere vurup yağ pompasını kırdık, öyle de bişey yok.

Şöyle de bir durum var, bu dediğim yağ lambası olayında tam bi istikrar da yok. Dün o kadar yere gittim geldim, rolantiye salladım çoğu yerde, lamba yanmadı. Ondan evvelki gün ufaktan yanıp söndüğünü gördüm. Bi müşür alıp deneyeceğim bakalım. Teşekkürler.